Thursday, May 31, 2012

Segmen : "Tolong Review Blog Saya" By Ieqa Halim


nk join? tekan bnner diatas k korang :)

nk komen ckit tentang blog kau wahai cik ika halim.. hehe.. bagi syblog anda kemas super ohsem macam blog sy *perasan betul.. tetapi kenapakah blog anda wana klabu? heii menyebok betol suka hati dea lah nak buh wana apa pon. hehhe.. kalau ubah warna sikit nmpak akan lebih ceria kot :D mahap la kalau jenaka sy ni membuat usus besar anda berasa ngilu,sekadar cadangan je tu hehehheikk :D

1 comment :

Ieqa Halim said...

haha . thanx join ya ! :)
sebelum ni warna pink , warna kelabu ni baru je tukar sebab ada gangguan emosi tatkala itu . haha XD