Sunday, May 27, 2012

habis sudah cuti semester 4

Assalamualaikum !

selamat petang... hoi hoi korang, buat ape tu ha.. tengah skodeng ehhh.. acctually aku baru je balik dari kenduri rumah Nadia, kakak dea nikah. tak jauh pun dari rumah aku. soo tak payah nak mengada kata penat bagai. huh!

hari ini ialah hari ahad, maknanya hari ini ialah hari pengahabisan cuti aku setelah 3minggu lamanya aku mencipta lemak lemak tepu di perut, muka, leher dan pinggul dengan jaya nya. rasa macam tak percaya yang hari ni ialah hari yang last aku dirumah mama. malam nanti aku kena dihantar ke Cherry Apartment tu. malas  sebenarnya.

rasa berat hati nak tinggalkan rumah <--- ayt macam nak pergi selamanya sahaja. = ='' memang sangat berat. rasa payah nak pikul rasa beraat ni. masih ingat lagi kata kata ayah kat aku.

" kalau ada sue senang sikit , tak ada lah ayah kelam kabut kat tempat niaga "

ketika orang tua memerlukan bantuan kita, kita pula tak boleh tolong. ya allah, ringankan lah beban yang engkau berikan pada ibu bapaku ini ya allah. sebak pulak rasa hati ini :( sobss.

ayah dan mama, kakak mintak maaf sebab tak dapat nak tolong ayah mama lagi. tapi nanti kalau kakak balik cuti nanti kakak akan tolong ayah dan mama. kakak janji. kakak tahu mama ayah kuat nak harungi semua ni. kakak harap ayah mama tabah k. kakak sayang ayah mama. doakan kakak dapat pointer tinggi nanti k.

kakak sentiasa doakan mama ayah.. amin

yang penat menaip
syuhada nasya

3 comments :

Rara Nasiha said...

Insyallah, dan doa dorang sentiasa untuk you. Amin :)

Rafflesia™ said...

amin....

itulah, kekadang bila kita diperlukan kite xdapat nak memberi pertolongan. moga-moga semuanya berjalan dengan baik.

KorN said...

cuti2 ni semua updated mesti ade kne mgena dengan kenduri..... knapa aku jer xde jemputan knuri ni.. hehe