Wednesday, May 30, 2012

haa.. ni yang aku suka ni..

Assalamualaikum !

suka 1 - setiba di rumah baru, wahh best sangat ! best sebab apa? sebab dapat rumah atas skali. tak ada lah orang pecah masuk rumah macam rumah bawah dulu.. lagi sebab rumah atas sejuk.. tak payah pakai kipas pun rasa sejuk dah. cool gila babi ! lagi, kawan kawan dan adik angkat suma best dan sempoi.

kak zana, salwa, tasya, fara, niza zura dan azie. kami dok 8 orang.


fara gonda, ni adik saya.. :)


yg ni pon adik aku, tasya..


ni pon adik aku jugak.. salwa :)


zura.. adq jgak :)



azie.. bff aku .. kawan sebantal.. haha 


niza,, adik aku jgak.. 
dea seorang model sambilan :)


tu je la pic housemate aku, yang lain tak dijumpai pulak fb beliau haha. adik adik ku sekalian .. walaupom korang ni bising tahap singa kelaparan tak makan setahun tapi kak syu tetap happy duduk bersama korang.. lebih lebih lagi dak tasya yang selalu gelak seperti orang kerasukan. haha

hah akak? terasa tua la pulak dorang panggil aku akak. aku baru 20 tahun la weiii.. 20 tahun okay.. bukan 25 tahun haha.

suka 2 - waktu kelas yang ohsem. semester 5 ni kelasaku hanya ISNIN dan JUMAAT sahaja ! isnin kelas pagi.. jumaat pulak full pagi n petang. fuhh sedap gila kan macam tu. soo boleh la aku cari kerja pert time. huhuu..

apa apa pon aku harap rumah baru ni adalah rumah yang terkhir untuk tempoh aku belajar kat sini. aku tak nak berpindah randah lagi. hahaa serikkk.


thank sudi baca :)

yang penat menaip
syuhada nasya



7 comments :

miss kinah said...

cantiknye awak

jom bce entry bru :)
http://cikgadiscengeng.blogspot.com/2012/05/saat-aku-terjatuh.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

alhamdulillah dpt gak dyew rumah paling atas yer hehe !

Mimieesyeerro said...

wah . bestnyee dapad housemate yang gila gila ni kan . hehe :)
btw, awak cantek laa syu ^____^

haa . jom singgah baca n comment kalau sudi kat entry terbaru saya .

http://www.loveesparadise.blogspot.com/2012/05/2-handset-2-gfbf-haa-kalau-5-5-ke.html

i'll follow your update . follow blog nih :)

Nurul Akmal said...

take care.. dok umah baru yer..

zainatul abu bakar said...

selamat duduk di rumah baru :)

zainatul abu bakar said...

selamat duduk di rumah baru :)

Rara Nasiha said...

tinggal serumah dengan kawan-kawan. confirm riuh :)