Monday, May 21, 2012

Elfira Loy Duta Baru Maybelline New York Menggantikan Liyana Jasmey


Elfira Loy, usia baru je 18 tahu setahun jagung tapi dah pun jadi jurucakap bagi jenama soleka antarangsa, Mybelline New York menggantikan Liyana Jasmay. huh.. jeles pulak aku. kenapa dorang tak bagi aku je yang jadi juru cakap? haha  aku memang suka cakap cakap ni..

over pulak, kang hancus produk beliau, haha


cantik kan dea ni, katanya dea jarang keluar pakai mekap. Tapi, kat bahagian mata tu dea mesti solek. eh sama la dengan aku haha. dari mata turun ke hati kan. =='



6 comments :

Riena Haiqal said...

nampak comel la dia... suka tengok dia sebab super cantik dan super cumel.. :)

Rafflesia™ said...

nak korek hidung jap.. hihihi :)

tengok la kulit die kan dear. aduhhh licin je. ehh kalau nanti syuhada jadi duta, kompom syieda beli product Maybelin je pasni. :) usaha2..!

Mia Liana said...

comel dia ni...

Ardini Izzati said...

Elfira Loy memang lawa pun so suitable laa untuk dia. Kulit dia licin gilaa kan. Jeless! :D

fizafantagirO said...

elfira ni mmg comel :)
done follow u dear :)

zOeY zAu YaH said...

comel gak tp kenapa saya x setuju dia jd duta erk? hahaha..