Friday, May 18, 2012

segmen : AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS


ok hari ni, malam ni aku join satu segmen dari cik adik aini. nk join? klik link di atas ye?

wahh, tajuk segmen tu macam gempak je kan.. sape lah aku ni nak jadi blogger famous, cukup la aku jadi blogger suam suam kuku je haha.. 

nama blogger : syuhada nasya

jumlah follower yang aku idamkan? : urmm sebenarnya tak pasti.. 20000 pon dah okay.. wah 20000?  haha amekau.. nak femous sgt kan = ='' . apa yang penting aku nak ada pembaca setia blog aku ni. buat apa kalau ramai follow tapi tak da yang baca. macam syok sendiri je kan? okay.. panjang pulak kan ..

aku tag : scha .. nadia .. eca

25 comments :

~naddy~ said...

tq taw. nty nad join =D

ecadwinkyasha said...

thanks tag dear....tpi xnk jdi blogger femes.hehehe :)

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

dah follow sini..terima kasih sudi join..betol2 ,sy sokong! nak di ikotkan ,lagi susah sebenarnya nak cari pembaca setia daripada kumpol follower banyak2 ni kn?

aien said...

singgah dri "segmen : AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS" ...done follow u ... :)

Liyana Jasmi said...

dah follow... Datang dari segmen yg sama...
http://liyanajasmi.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Eikyen said...

dtg dari segmen yg same ..
done follow :)

http://allabouteikyen.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

eyda lha ♥ said...

bloggwalking . :) done follow awak :)

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme. Dh follow sini :)

Cik Hawa Eman said...

Singgah dari segmen yang sama
done follow u

http://nuramirul.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Cik Hawa Eman said...

sorry2 salah.. hehe22..
join dari segmen yang same

http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

amercorner.blogspot.com said...

boleh tak tolong saya jadi blogger famous ahaha.. saya nak topup :D

singgah sini dari segmen yang sama.

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html?showComment=1337499063561#c6770746343987893449

NURUL AMEERA said...

meera bw sini..nice belog le awok..:)

http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

NinaChocotaz said...

datang dari segmen yang same...
http://zatochoc.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

cнιզ иιƉα [T.O.P] said...

dtg dri segmen yg sama..follow cni!
follow blik ea..tq! :D 895# :D

cнιզ иιƉα [T.O.P] said...

lupe nk tnggl kan link..
http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Hαиα Mιи; said...

Blogwalking sini dari segmen yang sama, dah follow sekali :)

hawa said...

#897 :) done follow sini :^^ dari segmen yang sama :D

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Maya said...

Gud luck ! Jauh lagi tu nak capai 20 000. Ekekek. Anyway, Maya dtg dari segmen yang sama. Jom blogjogging kat blog Maya pulak !

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Sakura Aihana said...

btul2.... lbh baik ada pmbaca setia bbndg follower yg ramai tp x de pmbaca....dr segmen yg sama.. jmpt ke blog hana
http://marsgreen.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Dini ✿ said...

hye , dari segmen yg same . done follow ;)

Dini ✿ said...

tetinggal link http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Dini ✿ said...

tetinggal link http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Nurul Najwa said...

dah follow.. datang dari segmen yang sama.. follow saya pula
najzul95.blogspot.com

syafiqah said...

hye dari segmen yg same . done follow you , follow back :)
http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Aifa Annyss Farhana said...

hi, tumpang melancong kat blog ni jap and follow. mind to follow back? oh, ya, dari segmen sama.



http://beautifulviu.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html