Thursday, May 31, 2012

segmen tambah followers sampai beribu


hi .. aku join segmen ni .. nk join silA KLIK banner k :)

aku mula join blog jun 2011 kot.. now blog aku dah ada follower seramai 913.. 

sebab aku x aktive sangat :) sekarang baru nak aktive :)

happy blogging jyeahh ! 

20 comments :

Pka Rahim said...

hi pka join segmen yg sama.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/assalamualaikum_31.html

tq :))

Dini ✿ said...

hyee . dari segmen yg sama :)

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

иιиα αмιяα said...

dari segmen yang sama. meh singgah blog sy. kalau sudi follow lah :)

KhaiRul Azmi said...

datang dari segmen yang sama

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

ieka farhana said...

hai datang dari segmen yang sama dah follow sini , hit me back

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

datang sini dan follow .
jangan segan2 follow kta balik yea :)

http://fiezamirza.blogspot.com/2012/06/nak-tambah-follower-lagi-jom-join-sini.html

FL blogh0use said...

hye3!! datang dari segmen yang sama.
salam perkenalan ! ;)

Rochellez said...

Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

Jemput join GA saya juga tau!
-http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

Nur Atikah said...

Hai, kita dari segmen sama. Dah follow awak :)

http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

ain dzaya said...

hello dear syuhada..
ain pun join jugak tapi dekat2 nak last...
done follow u ke 923 :)

jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain
"Segmen tambah followers sampai beribu".
"Dalam sejarah dengan muka tebal lima inci T_T".

lieya zalia said...

dari segmen yang sama . follow sini :)


http://ceritalieya.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

9n0L4 said...

dtg BW dr segmen yg same. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

9n0L4 said...

dtg BW dr segmen yg same. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Aina Mansor said...

hai ! aina terjah sini dr segmen yg sama :D + follow
http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)

farhanamasdo said...

hai . dari segmen yang sama datang sini and follow . feel free to visit me back ya :)

http://bungajauh.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Seha Chocololly said...

assalamualaikum.
datang dari segmen yang same :)
http://princesseha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html
done follow sini :)

Maya said...

DTg dari segmen yang sama
FOllow you :D

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/tarikh-mula-blogging-err.html

NASZ said...

salam kenal. dah follow awak.

singgah sini dari segmen yang sama.

jemput ke blog saya

http://www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Diera Tekikushika said...

hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)