Tuesday, May 1, 2012

blogger warm warm nail

Assalamualaikum <3



hari tu, chat dengan kawan satu kolej :

si a : ang buad apa tu?


aku : update blog sat aihh 


si a: tak habis update blog nye


aku : dah tu kenapa?


si a: ala weh, bukan ada orang nak baca pon. bajet retis. haha


aku : k fine -..-''

hei sakit pulak hati kita ni bila dea cakap macam tu. rasa nak sumbat je mulut dea dengan batang penyapu. sebenarnya rasa sakit hati ni tak ada lah sakit mana. cuma terfikir sejenak jugak. 

yelah syu ni bukan blogger femes pon.syu ni bukan nya sesiapa pon yang orang nak baca blog syu. lain lah kalau syu ni retis ke menteri ke, banyak la orang yang nak baca kan. 

tujuan yu buat blog ni sebab nak kongsi kisah harian syu, tak kira la apa pon. yang tak suka tu tak apa lah. nak baca atau tak tu adalah hak individu kan ? cuma nak hilang kan tekanan je sebab tak tau nak cerita pada sesiapa. 

sebenarnya susah nak puas kan hati orang. susah nak buat orang suka pada kita. susah sangat cik kiah oi.. nak buat macam mana kan, ignore je lah apa orang nak cakap. pekak kan telinga. 

kalau cakap sorang kang cakap syu gila. so peduli la apa orang nak cakap. buat apa yang kita rasa perlu untuk kita. :)



haa amik kau muka besar gedabak. model nugget crispy tuu. haha okay la, tak da mod nak tulis berjela. selamat berblogging kalian. muah kiri muah kanan >.<




16 comments :

Umie Artoqiemie said...

dia belom tau dunia belog kita macam mana. :) stay cool bebeh.
amboi model tu cun hehe.

Syuhada Nasya said...

dunia blog yg penuh cabaran haah kan ? hehhe sabor je lah

Miss Amateur Cook said...

kita suka la bace entry syu. ^_^

♥ siKechekMessy ♥ said...

biasalah tu,
mulut orang kita tak boleh nak cakap apa,
janji jadi sendiri,
thats better,
dia belum tahu macam mana nak jadi,
seorang blogger ~
pekak kan telinga je, !

ameerul ashraf said...

pedulikan kata-kata orang yang cmtu..
selagi awak rasa yang diri awak masih melakukan perkara yang betul..

Syuhada Nasya said...

yke ? maceh hehe

Syuhada Nasya said...

tq all :))

TokeY said...

orang yg x ada blog memang ckp macam tu.....haha.. dari blog bnyak info...ilmu boleh kongsi... ambik yang elok... yg kurang elok tinggal kan aje kat tuan dia..hehehe..

p/s: nak crispy tuuu jugok...:)

Putra Munafik Extrim said...

follow blog akku jg yaa


http://hacked-putraextrim.blogspot.com/

Putra Munafik Extrim said...

follow blog akku jg yaa

http://hacked-putraextrim.blogspot.com/

fuzore said...

x de org nak baca ke, klu x de mesti x de org komen kan :D

Arai Lekir said...

ayam crispy tu mcm best jer..

Rara Nasiha said...

tak kisahlah bajet artis ke apa ke kan, ni dah minat kita. so deal with it. :D

Mimieesyeerro said...

eh eh , saya ada maa . boleh baca blog awak ! hehe . btw, feel free to terjah terjah my blog yaa :)

CikMai said...

we write to express not to impress. ahaa takpe mai setia membaca disini , ngehehehe

gadis oren said...

ala pedulikan ape orang nak kate , huhuhu