Wednesday, May 30, 2012

SEGMEN CIKMUN : komer tanya , cikmun jawab !


join segmen lagi.. rajin kan aku join segmen walaupon aku tengah sedih sekarang. sebab gado dengan bf. sedih gila babi ! berjurai jurai air mata plus hingus! srettt srett! soo, malas la nak pikir makin pikir makin jahanam aku jadinya . soo untung menghiburkan hati aku yang lara ni aku nak join la segmen cik mun kita yang comel ni. 

tarikh tutp nya 31/5 tapi aku rasa sempat lagi kot.. haa ada lagi setengah jam.. ssoo pulunn !

cikmun nak tau eh nama blog kita? senang jer.. Syuhada Nasya :)

haa skrg aku nk tanya cik mun pulak.

saya tengok blog cikmun penuh dengan manusia manusia yang dipanggil follower, mengapakah begitu ramai dan apakah tips yang cikmun pakai? kahkahkah ayat kemain lagi aku.

tu je la kot yang nk tanya hihii :)

tag kat semua yang baca ni.. nk tag sorang2 macam xsempat dah ..
agak2 cikmun terima tak :(

1 comment :

faizuddin pro said...

assalamualaikum .
thanks join ! :)
soalan tuu mun akan jawab dalam blog review :D