Friday, January 13, 2012

Yesss ! akhirnyaa =)

ohh yeahhh ohh yeahhh ! menulis 2 entry dalam satu hari .. btw aku banyak nak story ni tapi masa tak mengizin kan laaa.. hmmm tenet lak xda kan .. ishhh payah tol laa macam nie.. blog sahabat sahabat yang laen pon tak sempat nak terjah lagi .. hmmm =(



Petang semalam aku ada perjumpaan dengan CEO kolej aku iaitu Pn Tina Tajudin merangkap owner kolej aku. Beliau yang terbit kan course aku iaitu Beauty Management nie. Untuk semesti ni apa yang aku akan belajar ialah lebih kepada kecantikan. Jadual pon dah dapat. Cuma 5 subjek tu untuk semester yg ke 4 ni. Perinsip pemasaran & promosi, Asas pemjagaan rambut, Asas penjagaan kulit dan muka, Keusahawanan, & last skali ialah Pengenalan kepada produk kosmetik. Aku sangat esaitet gila nak belaja sume tuh ..Akhir nya apa yang aku nak belajar keluar jugak .. huhuu



Asas penjagaan rambut kami akan di ajar macam mana cara memotong rambut dari pelbagai style. Rambut panjang, pndek. rambut laki and rambut budak .. Asas penjagaan kulit muka pulak kami akan diajar bagai mana nak mekap.. Bukam mekap biasa sahaja tapi kami juga akan di ajar mekap stage, mekap eksiden, mekap kena tumbuk,  ang segala bagai mekap. Juru mekap profesional iaitu nurul syukur juga akan dijemput untuk mengajar kami =) menarik kan kan kan ?



siapa yang berminat pengambilan untuk bulan januari telah dibuka .. sila layari laman web nie untuk mendaftar . www.taj.edeu.com
atau pon kontek je aku k.. bye !

7 comments :

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Yong Bai'ah said...

ceritasukadukasaya.blogspot.com/2012/01/wahai-wanita.html

Oppa Kudin Nz said...

U amik kos ape? Macam menarik je. =)

iedchan said...

wahh beshnyeee..kelas mekapp..menarik2...:P

fyna said...

fyna singgah n follow blog tomey nih...
:)

http://blogfyna.com

Yasmin Aris ♥ said...

Kos ape ni kak ??

Syuhada Nasya said...

yasmin : beauty management dik :)