Sunday, January 8, 2012

tiada tajuk lahh !


selamat pagi  !

dah sarapan ? 
oke kalau belum meh jemput minum dulu k..


agak agak korang nak minum tak ?
hehh jahat nya aku kan bagi korang minum dalam cawan JAMBAN
kang tak pasal2 korang xnak kawan aku lagi .
 jangan laa ..



okeh , dah mandi ke ?
haa nie mesti tak mandi lagi kan?
bangun2 terus bukak blog .. haishhh ap nak jadi laa korang nie !


semalam, aku mimpi opah aku..
tak tau la kenapa maybe rindu kot.
tapi aku tak rasa rindu pon <--- cucu tak kenang budi 
hahaha rindu laaa rindu sangat2
umur opah aku 80 <-- perlu ke bagitau masaalahnya wei?
tapi opah saya kuat lagi.. jalan pon laju la..
siap boleh buat cam nie lagi ,,
" woohoo terer nye opah hang syuhada"
hahah well opah sapa kan kalau buka opah aku
hahaa

jap lagi aku nak mandi2 and kua dengan famly.
kalau korang ada bace post semalah yg aku ckp nk kua malam tu tak jadi
soo di tangguh ary nie ..
huhuu
tak sabar nak sambut bezday ayah yang ke 50tahun..
muda lagi tuu..

boley dapat babay bagi tuuuu <--- jahat nya mulut aku !
bergurau saje la.. tak nak la asik siwes je kan ..
hewhew !

nahh layan laa pic2 kat bawah nie ..
maybe mampu buad korang tergelak dipagi hari..
bye

kembar ?
acano nak berak cenggini ?

nie kasot hape nie ..
ey geli dol ..
korang beli la kasot nie k,,
siap berbulu lagi..
wekk nak muntahh !


setakat boleh buat lidah gulung aku pon bolehhh
haa cuba buat lidah cam budak ats ni .. mampu ke?


errr
kembang tekak aku tengok natang tuh !
mesti rasa nya berlemak disukai ramai..
 kompom time makan t teringat natang nieh ..


haa sesuai sangat la untuk korang yang tak nak orang baca ap yang korang taip ! hahaha


kompom buta mata bila buka keluar .. hahai macam macam la


bertinju dalam air?
hahha

aku mesti mendapat kan nya ..
tapi ada jual kat mane eh ?
hahhaa

apa hal pulak mamat nie?
ohh panas.. aku pahammm ye aku pahammm 


kekasih gelap kuuuuu... hahaiii

oke .. bawak bawak la pergi mamdi yong oii..
ok2 i pergi mandi dulu k.. 


byebye





7 comments :

Farra said...

gmbr yg last sekali tak menahan tuh. haha. kesian btui. nmpk gigi je. kihkih...

akuamir said...

haha,, betul2 kekasih gelap.. nice pic sume nie,, bagus pencarian,,haha..

saya follow sini ye syuhadah.. :) klo sudi jemput singgah blog sayaa..

Syuhada Nasya said...

@Farra hahha hitam sungguh kan .. heee

Syuhada Nasya said...

@akuamir tengs awok polo saya .. ok :)

zOeY zAu YaH said...

weewwiitt kekasih gelap tu gelap sungguh lah haha..

Amierah Nabillah said...

haha! kekasih gelap tu memang paling comel :P literal betul :P

✿Ziera✿ said...

kekasih gelap tu kelakar. Sadis nyer ... hu3