Tuesday, January 3, 2012

Selamat Kembali Ke Sekolah Wahai Adik Adik Ku Sekelian =)

ohh pandang nye tajuk diatas hewhew ^_^

Setelah penat ber blogwking kat belong belong kawan2 aku 
soo aku megambil keputusan tok stop kejap !
pening ahhh bace banyak2 nie .. huh pening peming ..
n ak rehat jap then malam nanti sambung balik..
hewhew !

Nak ngucap kan kat follower2 aku yang akan p skolah esok tuuu
haaaa p skolah rajin rajin yer syg 
takmo ponteng ponteng tauk !
Lepas Spm nanti boleh la korang pilih nak mesok kolej or universiti yang mane
sebab time tu korang rase best sangat
feel bebas taw.
tak payah pk nan ke sekolah lagi..


alam kolej sangat lain dengan alam persekolahan..
best sgt2.. huhuuu
tp kadang2 aku rindu jugak kat zaman zaman nerd nerd dolu2 


jongos ! nak pakai braces lahh
oke tak ?



p/s :  hihiw~ nanti bila nak bangun g skola jangan buat alasan 'tak sihat' lak ek . haha #pengalaman -.-

3 comments :

zOeY zAu YaH said...

pakai je..tingin gak nk pakai braces tu hihi

Farra said...

zaman msuk uni/kolej paling tk best. worst feeling ever had. rindu kt skolaa...

Syuhada Nasya said...

kak zoey - mahal la syg .. xpe laa.. tima je hakikat hahah

kak fara - yke ? ntah laaaa.. heheh