Friday, January 6, 2012

Segmen | Follow Seikhlas Hati

hye ... tak tau nak buad hape so aku join segmen je la .. tengs buad cik mimi sebab invite kita join  =)..
dah mane pon segmen follow seikhlas hati so tiada paksaan la nak follow or tak .. =)


kbyebye !




16 comments :

Nurul ain said...

wahhh... rajinnya dia :)

Mimie said...

thanks join.. sy follow awk :)

Syuhada Nasya said...

nurul - memang rajin sebab bosan la syg .. hehhe

mimie - welcome syg ... tengs taw :)

Myshdorm said...

datang dari segmen yg sama..saya dah follow..harap dapat beri tujuk ajar untuk blogger baru mcm saya nye..

Syuhada Nasya said...

myshdorm - tengs u :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

follow sini syg :)

Syuhada Nasya said...

tengs kak :)@**NH-Nurul Hidayah**

zOeY zAu YaH said...

i follow uuuu...(nada org kuning).
dah lama dah pun haha..

ChiLaBaey's Spot said...

Saya follow awak dengan seikhlas hati... Thanks sebab terjah blog tak seberapa dari saya....

chilabaeys.blogspot.com

Syuhada Nasya said...

@zOeY zAu YaH hehehe kak zoey :)

Syuhada Nasya said...

@ChiLaBaey's Spot tengs pakcik .. ehh pakcik ke ? hehhe

Syazfida Afzan said...

done following u...:) nice blog...^_^

http://syazfida.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html

apix said...

hai .. apix pun datang dari segmen yang sama .. kih3 .. follow lar seikhlas hati jugak
..

http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/

ila said...

follow blog nie.dari segmen yg same


http://cadbury-lurve.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html

Anis Cahaya said...

dah follow...
http://penajejari.blogspot.com

teko_milo said...

as salam...TM singgah sini done follow u.nice blog n nice entry.. happy blogging dear (",)