Tuesday, January 3, 2012

Pagi Yang Indah ~ Macam Wajah Ku Yang Indah .. Haha

assalamualaikum. pagi semua. hall-o.. Hey ape buad haa? Dah sarapa ke haa? cehh bertanya seperti gengster saje kan. Hey perempuan kena sopan lah. Sepatut nya kena tanya cenggini ---> hye awak, awak buad ap tuh syg? awaok dah sarapan ke syg? haha eh perlu ke bersayang sayang bagai nie? Tak perlu tak perlu laa.. Lagi2 kalau cakap camtuh dekat kekasih orang ~ memang bakal kena penampo kate koooo !


Dahh dahhh berhenti mengarut di pagi hari yang indah nie, seperti wajah ku yanh indah ~ indah ke ? indah la sangat kan muka ibarat bulan bila tengok dekat dekat tau.. haha . Korang tak tau ke bulan tu kalau tengok dekat2 x cantik, sebab bulan berlobang lobang, x caya p check gugel. So jangan termakan hasutan bf korang kalau dea puji korang "muka sayang cantik n berseri seindah bulan pernama" haha haa jangan percaya okeh !


Hew hew ! Hari ni ka aku tak tido langsung. aku blogging dari pukul 8pm semalam sampai pukul 7am pagi td. Gila punya la lama kan aku online. Taksedar mase berlalu sebab sedang asyik and penangan kopi janda mama aku aku sebat ! haha. Gigih kan aku sekarang nie. aku dah addicted la kat blog nie .. huwhwu.


Aku ingat tahun nie aku nak serius dalam berblog nie. Bukan nya taun yang lepas aku tak serius, cuma aku nak fulltime la dalam banda nie (aku sendiri pon tak taw nak cakap camana haha) . Ha nak fulltime? Macam mana dengan study kau kalau nak fulltime blogging senah oi? Mesti ada yang cakap cenggituh kan. Hellow korang ingat blogging xleh study ke? ohh pelease <--- gaya budak gedik. Meh aku jelas kan secara terperinci lagi (ehh kau macam la bnda penting sangat) Maksud aku , bukan nya aku nak berblogging sampai abai kan study .. Agak agak la cik limah oiii.. =) Baik aku berhenti ja kan .. hewhew.


Petang sat lagi aku nak kelua dengan family, buat i/c baru. I/C aku tak tukar tukar lagi and aku masih pakai i/c aku mase darjah 6 . hahha boleh bayang kan laa acano la muko den time to kan .. haha huduh kemain ! Lepas buad i/c nak p bayar berukband aku. nak hidup kan balik sebab da beberapa bulan da tak active. Bungan pon dah naik dah . ieeyy geram aku ! Hey mxs , jgn la tamak sangat kau tuh kan dah kaya T_T . Dah tak larat dah dok berebut dengan adik2. Seksa tau nak tunggu sorang sorang guna. Ada satu hari tu sampai bergadoh tarik rambut .. haha lawak doehhh !


Last last kena penangan tamparan lelaki oleh ayah ,, haaa semua mendapat. sedap pon sedap.. hahha.
Sebagai anak sulung aku kena beralah kan ? ehhh no no no , nehi nehi nehi ! tak ada perkataan peralah dalam kamus dewa bahasa aku. huwhuw !


p/s : panjang pulak kan.. hahah byebye!

6 comments :

Farra said...

hahahaa. tarik rambut tu tak menahan. dpt bygkan achanner ar korg en time tuh. haha :D peace yo :D

Syuhada Nasya said...

haha.. peace kak farah.. hehhe

♥Lady Ainaa♥ said...

hahaha...sanggup x tido kerana blog... hebbbbaaaattttt! hikhikhik...wahhh, sonoknye nk buat ic bru... hikhik

Syuhada Nasya said...

lady ainaa - sebab x buleh tido la tu yg berblog hahaha

Lizzie Yasmin said...

Eh bukan IC pattern baru nk kuar ke? dlm bulan 1 nie.

Syuhada Nasya said...

lizzie - dah keluar dah , tu yang kite nak p buad nie , hewhew