Tuesday, January 31, 2012

Segmen : jom berkenalan dengan sahabat blogger.

hye hye hye ...
rase nak tido tadi tapi bila belek belek dashboard td terjumpa lah kontest, 
apa lagi join je la ka huahuahua..


Memperkenal kan diri saya ? uru urmm malu la awakk.. hik hi, hik.
oke oke, nama saya syuhada nasya , umur saya 20 tahun (21,3 ni baru masuk la so aku 19 lagi haha) , saya tinggal di ipoh perak malaysia, seorang pelajar dalam diploma in beauty management. saya seorang yang suka bergaya and perasan comel bila di depan cermin. huahuahua. suka menyanyi di dalam bilik air tampa mengendah kan orang yang dah nak terkucil kat lua tandah tuhh haha. oke, apa la eh ?? ohh yaa.. saya juga seorang yang baik hati. suka kucing and and and.. saya degil ! oke sudah la tu setop ! -.-'

9 comments :

Azahari Yassin said...

hye, slm kenaln ^^
singgah sebentar =D

Syuhada Nasya said...

salam kenal jugak :)

rOsE p!nk said...

hye singgah blog kamu

http://bakul2011.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dgn-sahabat.html#comment-form

Yaya ★ said...

Haii , Sy dri segmen yg sme . ^^ , Slmt bknalan yea ><

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

Leeza said...

singgah dari segmen yg sama. Done follow sini
my id: azilron_success

do visit mine too
misslyzeer.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

Soul Lee Hin said...

hye syuhada nasya ! datang dari segmen sama. :)

http://mohamadsolehin.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

Nurshamimi Zainuddin said...

hye, datang dari segmen yang sama ;)

done follow sini, rajin2 visit n follow me back k. Thanks dear.

http://lindosays.blogspot.com

fatin amalina husna said...

selamat berkenalan..^^
dr segmen yg sama..nice to know u..
http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

cik Lily said...

salam ukhwah...
dari segmen yang sama...