Friday, January 13, 2012

ohh sangat terharu .. tengs tengs tengs and tengs =)

Malam nie sangat sangat la bosannnn ! Boasan bosan sangat sangat tau tak ! Sampai tak tau nak buat ape dahhh oiii sangat bosan bosan bosan ! ... Oke cukup cukup.. Cakap sekali pon dah cukup lahh ! Sebab terlalu sangat sangat la bosan sampai dah tak tau nak buahat hape la kan soo aku pon mengajak sahabat kuh lepaking kat kedai mamak iaitu Naina's (tempat lepak hampir semua warga Taj yang bosan macam aku) . Now aku sedang memnaip entry ini di Naina's Corner.



Berukband tinggal kat umah . Adoiii kenapa laa aku lupa bawak haaa. Semua benda lupa bawak sampai nak p kolej pon terlupa nak bawak matrik kad .. Nasib baek la pakai baju dalam and seluar dalam tak lupa .. Kalau lupa gak tak tahu laaa macam mna kan .. Hahahhaha <-- gelaka kat diri sendiri..



Bersemangat dohh bukak facrebook and blog sebab hampir dua hari tak tengok fb and blog. Rasa macam nak meroyan je kalau tak tengok sehari taw. Ni pon dah hampir meroyan dah . Oke lahh malas nak merepek lagi. Aku nak terus ke tajuk utama kita pada hari ni..


Tengs pada Kak THL (tak tahu nama sebenar hehe) kerana menganugerah kan kepada saya sebagai pengomen tegar blog beliau. Aku dapat award tau.. Award Lovely Friendship (THL) Blog. heheh ce tengok award kat bawah nie.


Best ouhh dapat award.. Yelahh kan , aku ni tak penah dapat award tibe tiba dapat award nie terus rasa jakun kan . Btw award nie bukan sahaja untuk aku sorang lahhh . Ada lagi 8 Follower beliau yang bertuah yg dapat. Lagi satu, blog aku dimasuk kan ke dalam bloglist beliau. Tengs lagi sekali kak THL :) Hope hubungan persahabatan kita akan kekal selamanya k . Bukan setakat disini tapi insyaallah di luar jugak :) ..






2 comments :

A'ishah Kamaludin said...

Welkam.

Moga boleh jumpa awak one day, boleh mintak jadi beauty consultant akak

Bestlah baca psl course awak tu, rasa cam nak pergi belajar ngn awak sekali

Syuhada Nasya said...

boleh je kak.. insyaallah :) harap harap tercapai la impian saya :) jom la blaja sama :)