Tuesday, January 3, 2012

Peraduan Blog Paling Cun



aku join peraduan/contest/ nie .. huhuuuu
tengok dari tajuk post pon korang akn cakap"eleh cantik ke blog dea tu," haha
eh x eh ? oke mungkin perasaan ak je la kot.
aku saja ja join sebab nak cuba nasib , tapi tak mgharap ap2 pon .
juz 4 fun =) yang join pom ramai .. blog dorang tu lagi cantik ..
sungguh aku sangat teruja .. :)
yang anjur kan peraduan nie pon ensemmmm n oh semmm .. hehe
*stop menggedik k ..

aku nak tag kat semua blogger yang entry nie..
korang mesty join okeh..
janji taw ! :D

syarat syarat :
  1. korang mesti jadi follower http://storyhafie.blogspot.com
  2. buad entry pasal  peraduan nie
  3. belog mesti kemas dan cantik 
  4. kena tag kat kawan2 tapi limit 5 owang ja k
  5. sila link kan blog korang kat ruangan komen entry peraduan
  6. tarikh tutup 15 fabruari
syarat tambahan :
  1. tolong bagi link yang betok oke !
  2. jika link salah maka peraduan korang tak dilayan
  3. setiap penilaian diambil dari segi kereativiti blog korang.
  4. terbuka kepada laki dam pmpuan :)



Kesian.. terima kasih ..
ehh ! kesian ke sekian ?
hahahaaa



4 comments :

smilenajah93 said...

goodluck dear :0

akuamir said...

waaaa.. good luck,, cukup cantik dah,, tak macam sesetengah blogger,, over sampai semak sangat,, nie okey.. nice..

klo2 free meh la lawat blog sayaa.. :)

Syuhada Nasya said...

smilenajah -tengs dear .. u too :)

akuamir - yke ? biase ja awok .. btw tengs k :)

gadisbibirseksi said...

CONTEST ! http://gadisbibirseksi.blogspot.com/2012/03/contest-selamat-hari-jadi-ryn.html nk jadi sponser pon bole