Wednesday, January 4, 2012

I Love You Annas Easkey ~ muahahah!

Assalamualaikum wahai ahli kubur. Ye saya mengaku memang saya sedang dilamun cinta dengan Annas Easkey a.k.a abang Annas ( Eh bila masa pulak kan dea jadi abang aku) . Hoi nanti dulu, sila jangan salah paham yer kawan kawan ! Maksud haku disini ialah aku sedang dilamu cinta dengan hasil kerja beliau ! Hey sape yang tak kenal dengan Photographer and juru make up yang kacak lagi bergaya itu. Aku sudah jatuh hati dengan beliau lah. hmm Dah dah cukup lah tu karang marah pulak gf abg annas hehehe ..



"I'm a Malaysia's Fashion, Editorial and Portrait Photographer + I'm a guy who is motivated by ideal and self expressions. photography is in my DNA. 

call me annas, 23 years old and I'm a final year student of Bachelor In Business Administration (hons) Marketing at UiTM Segamat Johor. proud!


















photographed and makeup by Annas Easkey

Nampak tak ? Sangat cantik kan .. make up pon cantik je :)  Satu hari nanti nak belajar make up dengan dea lah.. heehee..  
peace :) 

Kepada yang x suka dea tu x pyah nak mengutuk oke ! Manusia memang ada silap nya.. ye dak .. hewhew !

nak tahu lebih lanjut sila klik link nie k :)

9 comments :

akuamir said...

oh hah.. good luck belajau ngan dye,,hahah.. :)

[PCL] said...

salam, a happy new year n gud luck for U...all the best.

sYiRa LoKMaN said...

tau da pasal dia..die hebat! ^_^

Farra said...

suka photo2 bro annas nie.. da tgok ke " afra make up " .. nt usha la lawa doe :)

Nafisah Ruslan said...

beliau memang sangat talented.. pegi lah cube ambil gambar dengan dia.. hehe

Cik Ana said...

Ouhh cun habis , nati akak dah belajor make up kan Ana nie yerr ;p

SHUHADA ABDUL LATIP said...

hebat..:)

Syat0za Zai said...

ohooo, cantik2 :)

Amierah Nabillah said...

wow. terer. gile.

haha :DDD

happy new year dear! :)