Tuesday, February 28, 2012

"Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD".


hye .. aku join segment.. segment ni senang sangat . folilow tanpa blogwalking.. nampak menarik kan .. soo tunggu apa lagi .. jom kita join >.< 
nak tau lebih lanjut bolej ja pergi terus ke blog owner ..

aku tag :

10 comments :

Mr. Doctor said...

Assalamualaikum.. TQ ya join segmen MD.. InshaAllah anda dalam group 4.. List akan di-publish selepas tamat segmen iaitu 29/2/2012 jam 11.59pm... So bolehla follow2 pada 1/3/2012 lebih kurang pukul 10am.. Maaf lewat sikit.. Nak penuhkan semua skali dalam group 4 =)

Btw, dah follow sini ^_________^

Syuhada Nasya said...

wsalam .. ouhh .. ptot la hehehe .. ok xpa ... :)

belogkami said...

hye...kite da follow blog awk...dtg2 la kat cini..:)

http://potpetkamiberdua.blogspot.com/

Farah Hanis said...

Bestnya tambah2 follower ni :)

::Mastura Zakaria:: said...

singgah follow kat sini.semoga lebih banyak entry yang best2.keep it up.

IZZATI MUSTAFA said...

saya datang dari segmen yg sama,group 4,no32....done follow u,follow me too~~

http://iezamin92.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Nor Quraishia said...

hey, follow sini dr segmen MD group 4 ke 23 ^.^v

http://quraistory.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

AiSyA LiEzA said...

hai.. singgh sini

http://aisyalieza.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

sudilah ke blog saya juga ye.. ^^ follow sini.. thanks..

Azura @ cik buaya said...

salam kenal dr cik buaya

follow dr segmen yang sama :)