Sunday, February 5, 2012

Segmen Salam Perkenalan by Miss Banu

 http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

Hye assalamualaikum, salam maulidur rasul :)
Pagi ni saya nak join segmen laa :)
 Pada siapa yang tak kenal say, saya syuhada nasya.
saya ipoh mali.
saya 20tahun :D
Saya budak dalam beauty management :)
Salam kenal :)


11 comments :

L said...

salam maulidur rasul dan salam perkenalan..=) nk berkenalan dgn cik adik manis.. hohoo.. taiping mali maa..

jom baca sebentar jep..
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/sila-baca.html

Si BuDaK KaChAk said...

salam perkenalan dr segmen yg sama....

hi cik adik manis...

klu sy nk buat muke ni nmpak lg kachak boleh ke??hehehe

=)

dean said...

singgah sini balekk :P

Syuhada Nasya said...

L: salam laulidur rasul jugak n salam knal :)

Syuhada Nasya said...

si budak kachak : heheh awak da kacak knp nak kacak lagi ;)

Cikgu Ma said...

salam perkenalan dan salam maulidurrasull...jemput ke blog CM jika sudi..jejak dari segmen miss banu =)

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

murni said...

dari segmen yang sama :D
salam perkenalan :)
jom singgah .

http://moonibubblez.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

adyna said...

salam akak pun dr segmen yang sam,..jemput dtg rumah :)

Ayang Anim said...

salam perkenalan...

saya tak sempat join segmen ni, tapi, saya nak gak join salam perkenalan untuk yang join, n follow gak...

http://tintaanim.blogspot.com/

Diera Tekikushika said...

salam perkenalan. terasa nak makan coklat ? atau peminat home made coklat ?check this for best offer! http://vanilacoklat.com/daftar.php?ref=8001256112

jgn lupa singgah blog saya pulak =)

hananhadila said...

hanan sukee blog cun nii ;) follow lah balek kalo sudi :D