Sunday, February 12, 2012

"SEGMEN: SAYA BLOGGER BAHARU FASA 2!"






tengs abg zamani sebab tag :)

nak tag :
shuhada abdul latip
liza azliza
cik 13februari


walawpon maybe korang dah lama tapi x salah kan nak join :D

 

3 comments :

Nabila said...

Join ni untuk ape akk ? Ouh, saya dah reply comment akk di post saya yee :)

zOeY zAu YaH said...

rajin dia =)

Ah Long said...

awak x taw nak link name erk? hehe sory late balas , em awak wat new post kan, pastu tulis name orang tu , pastu awka highlight kan name tu pastu , awak tgk sblh2 size font semua tu , ade sblh color gambar cam rantai n bumi klu wk g mouse kt situ kua tulis Link , awak tekan situ t masokkan ar link blog awak nak tag tu ;)

Kalu x phm add fb along , along ajar awak sampai phm mengunakan Screen Shot senang skit ;)

http://www.facebook.com/sharksengalness