Thursday, February 9, 2012

Aku Kembali......;))

assalamualaikum. Hello guys ! im back. ye syuhada nasya da kembali. ingat tak entry yang lepas? maksud aku entry aku yang semalam tu? aku ada tulis yang aku nak out sekejap dari dunia blog ni. Tapi tu semalam , angin tengah panas, mod pon tak okay. sememang nya akumemang tak boleh nak berpisah dengan blog kesayangan aku nie. Aku rasa macam nak mengadap je dea ni 24 jam tapi tak boleh. aku rasa macam blog nie da jadi suku daripada idup aku. Segala suka duka aku coret kan dalam blog nie. Semua aku mengadu kat blog nie. 



Ayah mama selalu pesan, jangan jadi hamba internet. berdosa taw kalau kita asyik lalai dengan benda nie. Internetni ada kebaikan and keburukan nya. aku rasa paling banyak keburukan la kot. Nak oline boleh tapi kita jangan lupa tunai kan tanggungjawab sebagai umat islam. Dannnn, jangan asyik online sampai tak belajar pulak. ilmu itu penyuluh kehidupan :)



p/s : kuat manusia bergantung pada ilmu , setakat tunjukotai tak ada siapa respect kat lu :D

7 comments :

A'ishah Kamaludin said...

Hehs, alhamdulillah sehari je awak mogok..

huhu, now dah x bad mud lah kan. Hati riang selalu k.

Bobby Behos said...

banyak gunanya internet ini.. cuma jangan disalah gunakan...

era_zierah said...

jangannn !!! jangan berpisah dengan blog .. boleh jadi angau taw nanti .. mandi x basah , tdo x lena.. ;)

Syuhada Nasya said...

kak aisyah ! kita mogak tak lama :D

Syuhada Nasya said...

BOBOY : tapi rmai yg salah guna kan .. hehehe

Syuhada Nasya said...

era :memang tak boleh dipisah kan pon awak, asit teringat2 je dalam kpala ni :D

cik puan muda umi said...

kuasa internet..kadang2 tu sehari suntuk online,tak terpikir pulak nk study..haha