Thursday, March 1, 2012

Cuti Yang Sangat Menbosan Kan !

Assalamualaikum



Hye semua ..Tengs sebab sudi datang jenguk jenguk blog aku yang tak seberapa ni ye. Tanpa korang aku tak akan ada kat sini tau .. <--- ayat retis gituuu. Semakain hari follower aku semakin bertambah. Rasa macam semanagt untuk berblog tu semakin membara bara. Walaupon follower aku baru je limaratustujuhpuluh tapi aku bersyukur sangat. Tengs pembaca semua. <--- ayat mengalahkan blogger yang follower nya beriban riban je. so annoying kan ! Hahah.. 


Okay cukup cukup. Back to my title. Hari ni dah masuk 1/3 . Aku suka bulan tiga. Tak tahu la kenapa. Mybe sebab 21/3 harijadi aku kot. Cepat sangat kan masa berlalu. Macam tak terasa je. Ustaz cakap kalau kita rasa masa tu berlalu dengan cepat itu maknanya kiamat semakin hampir. Errr okay kembali ke tajuk aku. Pada 24/2 bulan yang lepas aku tamat exm midterm yang berlangsung selama seminggu. Lepas midterm aku pon cuti selama seminggu. 


Ye cuti seminggu, tapi aku tak suka cuti, aku suka datng kolej, aku suka datang kelas, aku suka jumpa kawan kawan kolej. Sebab apa aku tak suka cuti? Sebab tak jumpa kawan kawan. Jadual kelas aku pon tak padat, dalam seminggu hanya ada lima kelas saje, rabu jumaat sabtu dan ahad. yang lain semuanya off. So aku dah puas cuti. Rasa bosan sangat bila cuti.


Kalau duduk kat rumah mama, lagi bosan. Bangun pagi mandi, tolong mama buat kuih, masak. Online, bukak fb bukak blog bukak twitter. Hari hari aku bila cuti sangat bosan ! bosan tau tak ! Yang kolej ni satu hal. asik nak mintak duit je pon . tensyen aku ! 


Tapi yang best nya sabtu ni ada kelas mekap. Hewhwe sukanya. Dah lama aku tunggu, semua barang aku dah beli brush, eye shadow. Bersemangat nak berlajar sampai semua benda aku beli. Hewhew best nya la haii.. 


Okay laaa.. nak tidur dulu.  byebyebye all >.<

1 comment :

zOeY zAu YaH said...

1st time jumpa student+blogger yg sgt suka gi kelas,kolej haha..bgus2..