Wednesday, March 21, 2012

Bermasam muka.. T_T

Assalamualaikum !


Adei, saket pulak hati kite nie. Seriously aku tak tau kenapa dea macam bermasam muka dengan aku. Dea dah tak banyak cakap dengan aku so aku pon  malas la nak tegur dea. Aku rasa aku tak buat salah pon dengan dea. Sebelum ni aku ok je layan dea. Kenapa pulak dea masam muka dengan aku, aku tak faham betul lah. Sebagai manusia yang kurang sempurna memang la aku tak boleh nak puaskan hati semua orang. Aku mana tau hati and perasaan dea, and apa yang dea nak.


Mungkin la kot aku ada guris kan hati dea yang aku tak tahu. kalau kau baca blog aku ni aku memang nak mintak maaf pada kau kalau aku ada buad salah pada kau. Aku tak nak kau terus bermasam muka dengan aku lagi. Tak best la kan kalau masuk kelas nanti kita bermasam muka kan.


OKBAII :D

2 comments :

kai said...

kadang2 kite sendiri x sedar ape yang kita lakukan boleh menyakitkan hati org lain di sekeliling kita..

Syuhada Nasya said...

betul tuu :'(