Friday, March 2, 2012

Follower Yang Ke Enam Ratus

Assalamualaikum <3


Hi korang .. Pukul 2 dah ni aku masih berjaga, ohh itu sudah menjadi kebiasaan. Esok malam aku dah nak balik rumah sewa dah. Mybe agak jarang meng'update blog ni sebab sebok dengan kelas. Tadi, pukul 11 tak silap, aku tengok follower aku bertambah. Dah enamratus tepat tepat .. cantik ouh number tu. Siapakah pengikut yang ke enamratus itu ?


Emi emira si chantik manis .. tengs tau yang sebab dah folo kita :) kita dah follow kamu balik .. ehhe

6 comments :

Cik Adieb said...

congrats Syuhada :)

Azee Hana said...

seronok bile follower dah ramai..saya baru mula berjinak2..hee

KyleRuL said...

Salam...nice blog.
Singgah Sahur Jap..:)

KyleRuL said...

Salam...nice blog.
Singgah Sahur Jap..:)

hamzah ian said...

wahh.. tomey2... tahniah 600 dah

emy emira said...

thanks taw awak , :')
nice to meet u . . heee .