Thursday, March 22, 2012

Selamat Hari Jadi Syuhada Nasya :)

Assalamualaikum .


hey korang .. semalam bezday aku (berkata dengan bangganya) 21/2/92. So sekarang ni aku dah 20 tahun 1 hari. <--- statement macam nak bagi semua orang tahu ja .. hahhaaa. Ouhhh terasa sangat diri ini dah tua.  Tapi tak pa la sebab semua orang akan tua jugak kan. hahha..



oh ya, aku baru ja blik dari keluar makan dengan parents aku. kami makan banyak banyak. tengs mama n ayah coz lanje kakak sate n lain lain tu. cik abg pon ikot jugak, itu harus ! Hmmm entah tak tau aku rasa sedih je bila ayah nak anta aku kat umah sewa.. tak tau la kenapa. hmmm. aku rasa sebak, terus air mata keluar bersama cendol hijau. -..-'' k tipu.



harapan aku. bila dah umo 20 ni , aku akan jadi orang yang berguna (bukannya sebelom ni xguna okeh!) , aku tak nak tinggal solat dah, aku tak mahu curi duit syiling ayah aku dah, aku tak nak makan cili pada terlalu banyak dah (kalau boleh!), aku tak nak korek jerawat dah, aku tak nak mengadap fb lelama dah (meluat tau dak!).



huhh ! banyak kan? .. yeahh aku manusia biasa. memang banyak buad salah.. hahaha.. okay la. mata pon da raabak, gua nak tidur dulu ya wahai sayang sayangku. buibuii

12 comments :

arzman angah said...

follow,,,:)
http://hazman-arzman93.blogspot.com/

Romeo Laut said...

Selamat Hari Jadi. Tak tua lagi. Umur 20 baru rasa muda belia. Hahah. Kalau senang, singgah blog.. HB!

GrEyGiRl said...

happy bestday da besar kena belajar berdikari lah adik =)

Syuhada Nasya said...

tengs arzman :)

Syuhada Nasya said...

greygirl : tengs akk .. hehhe

mindaberahi said...

Selamat hari jadi si budak bday .. moga panjang umoq ... muka xcepat kerepot kulit xcepat kedut .. ☺☺

Syuhada Nasya said...

tenkiyu lah ye .. hehehe

delarocha said...

selamat hari lahir, semoga dipermudahkan segala urusan

hafrawiey ozakawa said...

befday u..nak kek sepotong

Senorita Ara said...

happy belated bufday! may all ur wish come true :)

Maya Lisa said...

chak ! happy birthday sayang !

kura said...

baru 20, belum tua lagi uuu :0