Sunday, December 4, 2011

yey !!! cuty semmm..

assalamualaikun dan salam ahad..
ta bule tido la mlm nie sbb ptg td da trlebih tido. so ape lagi bukak blog la kan..
nk taw tak , ptg td ak bkk blog tetiba xleh , UR BLOG HAS BEEN DELETE.
biar btoi , bila pula ak delete blog ak kan , mang sakit aty gila aku time tuh , 
aku pk adkah aku kne hack ?? ada ke hacker dlm dunia blog nie? mesty ada kan..
tp ak x pasty la ap punca nya.. salah ak or... em whatever la..
asal kn aku dpt balik blog aku nih dgn bntuan my lovely kazen.. kak FARRA..
ye lah kan, ap guna law blaja multimedea law x tlg adq spupu dea ni kn.. hihi
tengs kak farra.. tengs u very much..
law x , x pasal pasal kena wat blog baru,, aku da x larat da nk engedit.. 
huhuu..






.
alhamdulillah abeh suda exm, n aku harungi nya dgn tenang.. hihii
pastu skrg ni tgah cuty sem.. pas ni msok sem 4 lak.. huhu.. best nye...
cuty sebulan nie nk wat ap??
plan nk keje tp mesty salu je x jd.. ad je aral yg mlintang..
xde rzki lg la kot kn..
tgk la dlu cm na t..




ok baibai la yunk.. muaahhmuuahhh




2 comments :

Farra said...

ahaha. ade certain ayt tu, mcm knai ja. haha. btw ur welcome :)

Syuhada Nur Ekhwan said...

hahhaahhah well