Saturday, December 10, 2011

line semputttt ~~


OLLA HALLOW !
assalamualaikum dan selamat petang to ol my reader yang cantik comel dan kacak !
aku datang nie cuma nak mengadu pd awak sume yang line tenet kat tempay saya nie slow tahap sipot vavi.. hadoi.. slow benor sampai letih aku menunggu dibuatnyeww ! da banyak kali aku berpindah randah dari satu tempat ke satu tempat (mcm kaum nomad pulak dah hahahh ) tp line tenet nye tetap same tak berubah.. ini boleh mendatangkan marah, name je dok tingkat tinggi kt apartment nie tapi line tenet ni langsong lew tak ade.. sabo je lah kan.. 


keja aku nk follow m'follow back pon tergendala di sebabkan line tenet yg mcm sipot vavi nehhh.. 
sorry lah yew pada yg dah follow aku tuh .. jgn risau anda akn di follow balik sebb skrg memang tak boleh .. harap maklum yew ! :Dbaek aku main dengan adik sepupu twin aku..  
comell tp mulut pon boleh tahan hehee , memang petah percakap dapa tuh..







psst: actually ak x suka buad entry panjang berjela jela.. :)