Thursday, December 15, 2011

Saya Belog Budak Kecik 20011



assalamualaikum ebeliwan :D
Petang yang indah nie aku nak join satu segmen dari Abang Ben Ashaari.. Sapa yang tak kenal dengal blogger tersohor and yang famous nie.. Dea seorang yang humble, patot la Follower nye pon beribu riban  =) 
Syarat penyertaan mesti lah blogger harus lah berumur 19 tahun kebawahh .. hahha
adakah aku tersenarai dalam lingkungan umur tersebut ?
yeahhh sudah semestinya sebab aku berumur 19 tahun =) *fuh nsib baek hahha


Latar belakang Syu Nasya  : Nama sebenar aku yang sebenar benarnya dan tiada yang laen selaen yang benar ialah "Nur Hidayatus Syuhada Binti Nasyarudin .. Kawan kawan panggil Syu @ sue @ adda .. tapi nama famous aku Syu Nasya laa .. Haaaa sedap x nama aku ? kan kan kan .. heheh *kantoi suda satu rahsia* .. umur aku 19tahun .. lahir pada 21/03/1992 .. aku skolah dekat SMK PENGKALAN TAMAN PINJI MEWAH ahaa ap jadahnya aku mention name skolah aku berar2? eyy bangga okey !  Tujuan aku buad blog sebab aku nak share kat korang apa yang aku tau, apa yang aku rasa and apa yang aku lihat.. Kiranya blog aku ni macam diari aku la.. aku nak tulis apa pon itu aku punya suka lah .. hehhe .. And yang lagi penting nya ialah aku leh dapat ramai kawan kawan kat sini.. boleh komen2 entry korang.. tengok pic korang yang lawa2.. actually aku nie suka sangat tengok orang yang cantik and comel :D , bagi nacihat pada sapa yang perlukan nchat , and aku pon perlukan nacihat jugak :D


Kenapa aku nak belog aku dikenali ramai ? Yelahhh , Blogger mane yang x nak belog dea yg indah diamata dea dikenali ramai ? kan.. korang pon nak jugak kan blog korang dikenali ramai.. begitu jugak la dengan aku.. =) Hidup nie memang banyak dugaan , cabaran yang perlu ditempuh.. and aku yakin tiap dari korang sume mesti ada cerita idup yang menarik kan ? .. name pon belaja dalam bidang BEAUTY MANAGEMENT.. n aku rase bidang yang aku ceburi tu memang tersangat la menarik bagi aku.. n yang tu la aku nak share kat korang bila ilmu tu dah dapat kat aku.. sekarang nie baru je dalam proses.. yeahhh pembukaan spa n saloon kt kolej aku taun depan.. aku x sabar nk belaja =)



9 comments :

Laurie Gina said...

Weiii...Mia datang sini :) Salam kenal ^_^

ahsfantasy24 said...

Ben tak tipulah,
Memang comel ! :)

ahsfantasy24 said...

Ben tak tipulah,
Memang comel ! :)

Kuronofu91 said...

BW dr blog abg Ben..

Clara said...

salam perkenalan

comelnya akq ..

cute sgt2..

http://cerytara.blogspot.com/p/stuffs.html

http://cerytara.blogspot.com/2011/12/aku-sahabat-yang-jahat.html

zatylicious said...

WALK HERE :D

Pwincess sarah said...

blogwalking dari blog abg ben..akak comey.. :)

eischa cokeletz said...

dtg dari segmen abg ben jugak ^_^
awk , sye dtg ! follow awk skali ,
belog chomell . shuke ! ♥
ade mse dtg sini k ? :)

http://eischacokeletz96.blogspot.com/2011/12/kawan-baru-d.html

gmiDOTstudent09 said...

sudi2 kan la follow sy


-speechless009.blogspot.com-