Thursday, December 8, 2011

"game dengan laki memang x bolah d pisah kan "

Lepas bace blog cikRED aku terus daoat ilham nak tulis blog.. 
hahah tp bukan aku copy entry dea ok.. 
nak dijadikan cerita, td dalam aku dok jalan2 kt taman blogger nie ak trmasok la dlm blog cikRED tuh..
pastu godek punya godek aku trjumpa lah satu entry ni
Cara Cara Atasi Boy Friend Yg Suka Main Game
hahha menarik kan.. da lame ak dok cri nie akhrnya jumpa jgak..
mesti ada diantara boy korang yg suka maen game kan..
sama la macam yang aku alami..

korang x rase sakit aaty ke kalau korang tgah duduk sebelah dea, tp dea ignore korang..
buad macam korang x wujud.. bila korang tanya sepatah je dea jwab.. korang x sakit aty ke cmtuh ? mesty sakit kan.. dulu, memang aku x suka sgt bf aku main game depan aku.. sebab aku rase time tuh aku mcm tunggul ja.. tambah tambah bf aku tu jenis law dea da start main game memang dah x hengat ape dah.. dulu pernah aku ckp kat dea "b nie law main game lupa syg kan, sampai syg pggil pon xdgar pdhal dok sblah2 jew.. game tu lgi penting dari syg kan" 

tapi sekarang aku da sedar, kalau kita betol betol suka kat dea , law kita betol betol sayang kat dea , kita kena terima dea seadanya.. kita kena trima hobi dea, pangai dea.. law tak nanti macam mana nak bersama kan.. sekarang nie bagi aku x salah law maen game asal kan x melalaikan , x tinggal solat , x ponteng clas.. kan kan kan.. aku da x larang da bf aku maen game asal kat dea buad ape yg aku suruh.. law x habis la dea nanty aku camapk laptop dea tuh.. habis segala bagai game lam lppy dea tuh.. *kesah pulak aku 





pssstt :: renung renung kan dan selamat beramal 




 

1 comment :

PeJuAnG CinTa said...

huhu biasa la tu .. laki mmg suke men game.. pc suke men game PES hehehe...

eh kenal red ea ?? =P