Friday, December 9, 2011

Drama Melayu Semua Sama Je Kan ? hehe



assalamualaikum n selamat malam reader .. malam nie sangat bosan sampai tak tau nk buad apa.. macam biasa tiap tiap hari aku akan bukak blog , twitter , moko.mobi , n facebook .. tapi tetap jugak bosan. mane tak nye ariari dok bukak benda yang same jew.. apa celopp ?! so dalam kebosanan tuh td aku pon bukak la tv3.. kua lak cita BUNGA APRIL.. best jgak cita nie, aku pun layan je la cite nie.. layan punya layan timbul pulak satu soalan.. kenapa ek cite or drama melayu banyak benda yang same jer ? i mean cite melayu nie lebih banyak berkisarkan pasal syarikat , merebut harta , dengki .. korang perasan x ?? kenape ek ?? dorang kehausan idea kah ? kalau buat drama cantuh nampak sangat kan owg melayu nie mang suka mendengki, merebut harta n so n so... cerita ni memang mudah mempengaruhi pemikiran orang.. ye dak ?? betol kan ape yg aku taip kan nie ??? law salah sila betul kan aku..









2 comments :

Farra said...

haha. tp lagi ok la dri cter indon. hehe. tapi jugak kak fara suka gler tgok cter omputeh. haha.

Hanis-Afiqah said...

btuy gk.. tpi tk sume la. kih3.
saya layan korea jek. sometimes je lyan mlayu ngan inggeris ni. cina pon kekadang. tk kesah, asalkn citer tu best!