Saturday, December 31, 2011

Bawal Or Tudung Lilit ? Mana Satu Pilihan Hati ?

assalamualaikum
selamat pagi ..

zaman sekarang nie memang banyak jenis fesyen2 tudung2 nie kan
aku ni x tau sangat name saintifik nye ..
juz panggil tudung lilit 
hahah
ikot suka aku la kan nak pggil apa pom..





kan ? bila tengok aku pon tingin nak pakai 
bila da pakai x sesuai dengan muka...
hahah
 hampeh tolll..


tudung bawal jugak la menjadi pilihan hati aku
aku rase macam nak back to bawal lahhh..
hmmmmm
sebab bawal lg selesa kan ? 
dari tudung yang laen tuh lilit sana
lilit sini.. ishh rimas aku
ikot mod jugak laa law aku nak, aku pakai la.. 
huhuuu



jadah ap nya aku letak benda alah like subang tuh ?? haha
biar laaa.. tudung aku kan ..
hhihiii

ok x law ak back to bawal ??



2 comments :

Izzati Nadia said...

sesuaiII gune tudong bawal . Hehe :3

FiQa said...

Bawal pon ok apeeee kan... :)