Monday, December 12, 2011

Penat La Sesangat


assalamualaikum
and selamat pagi pada yang tak tido tido lagi tuh !
actually aku baru je samapi dari Penang pukul 12.00am td ..
gila bapak punya la penat, dah la pemandu bas bawak bas macam siput,
slow sangat dea bawak and dalam tu jugak la aku terasa nk terkucil, dah la perjalanan masih jauh lagi
sejam sengah jugak la aku terpaksa menahan, naseb baek aku boleh tahan kalau takkk.. hahaha abis la..


samapi kat medan gopeng ayah da siap tunggu da..
ayah tak ikot sebab ada hal.. aku , mama and adq beradik je yang p..
balik tu memang terasa lapar sesangat, ingat nak ajak ayah p makan tapi ayah da masak kat rumah untuk kami, wahhh da lame ayah tak masak .. dulu masa aku kecik kecik salu la jugak ayah masak.. tapi sekarang memang jarang and kadang kadang .. nak tau ayah masak ape ??
mehh tengok kat bawah nie =)


nie pinggan aku makan tadi.. 
ada ikan goreng , sambal tumis udang , sayur campur ..
tu je laa.. alhamdulillah.. kenyang perut aku nie =)
tengs ayah .. ingat ayah korang je ke yang reti masak ?? oii ayah kita pon tau masak jugak la ..
hehkhekhekk :D


Sebelom aku balik tadi aku ada snap beberapa keping pic..
hehhhh..

model bedak miami.. hahah tak bole bla kan :D




yg nie pulang tengah bosan tggu mam and adq siap..
lama betol.. kreatif x aku ?? ahaha
ok la sayang2 ku semua.. tuan putri da penah .. 
nak beradu sebentar.. 
ok ! byebye !



2 comments :

zOeY zAu YaH said...

sweet kan ayah yg msk =)

Lizzie Yasmin said...

Bapak aku tak pernah masak.. :(