Monday, December 31, 2012

Happy Holiday :D and happy newyear !

Assalamualaikum !


ahh sakit perut melantak beberapa pinggan. balik rumah sendiri happy boleh makan banyak-banyak masakan buatan mama.. memaang masa tu rasa macam dekat syurga ja. happy ioulls (tapi syurga lebih baik).


Sebenarnya sekarang aku tengah cuti semester 3 minggu. wahh happy tau dak. boleh rasa masakan mama banyak-banyak sampai buncet perot, boleh tidur atas tilam yang kadang-kadang je aku tidur. yang paling pest boleh main-main dengan bembey(arnab) n kucen-kucen aku tersayang. heehe best tau. dah lama tak merasai macam ni. kalau aku balik pon kejap-kejap je, tak da masa nak bergurau senda n bercanda dengan mereka-mereka. oh sedih pedih la T____T

ha tunjuk siket muka happy tuhh

ni muka happy? = =''

muka dah demoks. haa makan-makan lagi mesti lagi demoks muka ioulss ni tau tak uollss. tak pa kita tengok hasil muka lepas 3 minggu nanti. haha

hurm baru balik beberapa hari dah rindu kawan-kawan kat rumah sewa sanun. tak tahu la nanti kalau LI nanti mesti makin rindu kan kan. 

apa-apa pon, aku nak ucap kan selamat tahun baru kepada semua follower-follower aku yang tak jemu-jemu masuk blog aku and baca semua entry-entry aku dari dulu samapai sekarang. kejap lagi dah umur 21 tahun, wahh pejam celik pejam celik dah 21 kan. mati semakin mendekati.

kat facebook, twitter semua dok update sattus pasal azam tahun baru tapi bagi aku azam tahun baru aku tetap sama macam yang tahun lepas, sebab apa sapa? sebab asik pending and tak tercapai je. haha apa kah azam tu? haa biarlah rahsia, biarlah aku je yang tahu hehe


selamat tahun baru baripada saya syuhada nasya ;)




7 comments :

EIQA said...

selamat tahun bau kak

Aina Sofea said...

Happy New Year ! :D

QasehnyaRania said...

selamat tahun baru ;)

Shazreena Shukri said...

jom join giveaway ni..hadiah gempak :)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2013/01/new-year-giveaway-by-shazreena-shukri.html

cik nAdyYa ツ said...

Awak cntek !
Same la da 21 tahun,hehe
same la kite, law da alek uma mkn puas2.. msakan ibu paling terbaek :D

nazreen wai said...

HPPY NEW YEAR.. DONE FOLLOW

Amoooi said...

hi comel, happy new year! Datang follow youu