Wednesday, January 2, 2013

untuk adik-adik ''Kak'' Syuhada :)

assalamualaikum !

setepek gambar gila besar untuk kau dik! ahha

hi adik-adik, kak syuhada here! haha buang tabiat ke hapa aku ni tiba-tiba ber ''kakak-kakak'' bagai. stop deaming syuhada mung tuh doh tua doh. stop raso diri mung tuh mudo lagi mace 5 tahun lepah. haha doh boleh jadi mok budop ha. ehh nak kecek kelate tak pandai. ni la jadi nya kalau orang ipoh nak cakap kelantan ahha buruk bebeo bunyi nye!

back to le point. rata-rata follower blog nih bebudak lagi kan? i means umur 13 untill 17 and more and more.. betul tak? haaa mari lah kita bersopan santun pada adik-adik sekalian. 

adik-adik kak syuhada yang dihormati sekalian alam,

by le way, kak syuhada sebenarnya nak ucap kan thank to you all sebab sudi baca post-post kak syuhada yang kak syuhada update ikot mood tak betol ni. haha juga kepada yang rajin komen romen blog kak syu neh ha.. saya lebih kat dea. hehhe

anyway, how about your first day of school today? best? cuak? ramai kawan ? tak da kawan ? haha chill laa.. lama-lama nanti ada la kawan tu.  hehe


goodluck guys ! :)



p/s : mak ai pemdek nya, biasa laa.. kak syuhada memang suka buat post pendek-pendek :D haha

11 comments :

fatin alyaa said...

ler, ingatkan nak ckp pasal apa tdi..bikin saspens jer akak ni..haha

fieza sani said...

Salam k.syuhada..opsss, x sedor diri..akak yg kakak..kita sama le org perak..akak k.kangsor..husband akak,ipoh mali..salam pkenalan dear..mjenguk ke sini nak ngajak ke blogshop akak..memacam ada..h/beg,wristlet,purse,dress,skirt..tbaru produk felinna..jemput le singgah yea..

Yasmin Aris said...

comel ;)

♥ Yaya Fitri ♥ said...

ingat datenn dapat adik baru hehe :D

ammelia yusoff said...

hahaha saspen2

mrs Q Mia said...

hai 'kak' syuhada :P

btw first time dtg sini, jemput singgah blog say juga ^_^

Rniz said...

Gebu kulit bleh bg tau apa rahsia?

Citrus Azwa said...

kakak ohh kakakk comel..hihi..ni kakak citrus dtg follow2 komen2..hihi...

www.garapankenangan.blogspot.com

Lyaa Suriany said...

hi 'kak"
hehehee
tiba tiba rindu skolah pulak

✿A I N A A✿ said...

hari pertama sekolah, bangun kul 8 pg, makan makn, mandy tengok TV dan lyn blog.. ngeeeeeeeee XD ena masih holiday... xlama lagi nak start kuliyah dah.. uhuks

Nurhayati Abdul Talib (YATT) said...

awak..kite tag awak..
http://nurhayatiabdultalib.blogspot.com/2013/01/ina-1st-giveaway.html