Monday, December 10, 2012

Segmen kami team follow back by adreena ♥


Assalamualaikum

hello ebelibadii.. apa khabar semua eii? haa ini lahh puncanya bila dah terpengaruh dengan Maharaja Lawak mega ni. okay, straight to the point je lah ye, aku di invite oleh Miss Aisyah yaktu teman FB aku. TQ so much yang sebab tag kite.. hehe

comel kan banner adik addreena ni :)
klik banner untuk join :)



followers yang terkini ialah 1122 , wahh nice lah no ni kan hehe

ni bukti aku dah follow blog adik nih ! no 392 :D

terget ? tak tau la berapa... kepada yang iklas follow je lahh .. :)






15 comments :

Cik Aichrah said...

tQ dear :)hehe
i dah lmer dah follow u... hehe
p/s : sjerk j nk bgtaw ^_^

rodiyatul akmar said...

dah follow ;)

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html

AyuInsYiraH said...

ayu nombor 11 ...dtg utk blogwalking....dari segmen yang sama...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

cahaya said...

Hai, dari segmen yang sama :)
btw, da follow kamu

http://cahaykelip.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-adreena.htm

Soffiya said...

done follow you :) follow back :)http://maryamsoffiyah.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html

REDred melon said...

follow !
http://red-redmelon.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

REDred melon said...

follow :]
http://red-redmelon.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

Mrs Ween NamyeoL said...

hai. datang dari segmen yang sama. done foll here :)

http://chodingreasy.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

Nur Amalina Maisarah said...

done follow back here ^^
tengss follow

Lyene_Diarybudak-2 said...

Done follow back :) . thanks follow me :)

melissa lissalalissa said...

done follow back~ ^^v

Mimie Najib said...

selamat bersegmen.. ^_^
done follow..salam kenalan juga..

Lee Yana said...

done follow you back ! :)

♕tashyra said...

hai :) follow here #1165 mind follow me back?

ZueZulaikha said...

saya dri segmen yg sama
sorry ye lmbat follow balik
done follow ^_^v