Sunday, December 2, 2012

Happy Birthday To Amin Gemok !

Assalamualaikum !






HAPPY BIRTHDAY DADDY
 YOU 



Jangan salah faham, Amin tu Tasya punya .. haha nak dijadikan cerita, sebenarnya kita orang dah 2 minggu plan nak celebrate birthday Amin ni, tanpa mengetahuan si Buncit tuh! saja nak kenakan dea. haha . yang si Tasya ni dalam 2 minggu tu dea resah, gelabah, tak keruan dibuatnya, tak senang duduk macam catcibor! hahaha. yelah, mana taknya kali pertama nak celebrate birthday orang yang tersayang. Kalau aku lebih teruk dari tu kot? Mungkin = =''


Pada malam kejadian, aku dengan BF aku p la beli kek, aku n mirul pon berpeleseran n merayau-rayau ke Ipoh Parade cari kek. Tasya kata, dea nak kek coklat. Okay tak pa lah aku pon p cari kek coklat, ada, cantik n macam sedap, tapi si mirul gemok aku tu tak nak. ehh sekarang ni birthday sapa? awak ke amin ni? haha .. (-_-)


Dah tak nak jugak tak pa lah, kalau tasya marah awak jangan nak salah kan saya k sayang? haha siap boleh bergaduh lagi depan kedai kek tu. Amoy tu usha pelik ja. Last2 beli kek blueberry jada apa entah namanya susah benor nak nyebot! Lepas tu kita orang p KFC sambut Birthday kat sana. Time tuh amin and tasya tak ada. Tasya ajak amin makan kat KFC, pada mulanya amin tak nak, mengada betul gemok ni kan. Lepas dipujuk-pujuk akhirnya Amin mahu. haaa .. 


Kita orang kat KFC dah ready dah kek, ayam, air semunya.  Tunggu dua orang gemok tu sampai ja. hehe Bila Amin and tasya naik surprise !! happy birtday to you!  kau dah genap 20 tahun bro so jangan berperangai macam budak-budak lagi ya bro. hehe .. 


time potong kek. fuhh semangat..


ni sapa ni yang comel nih ? aku n sygku ~ comel? *pengsannn !


abang aku Aie , and tunang nya Dayah. *shoo sweet !


sebahagian daripada kawan-kawan yang hadir..


yang ni pula Oun, bapak segala perancang hahaaa



time nih nak balik dah, turun tangga, sempat lagi suruh mirul snap kan.. sampai aku kena marah! hahaa , sayang awak kena faham yang gf awak nih gila camera. soo bak sini camera sebijik, hahaaa asyk pakai camera fone je kan. nak jugak merasa DSLR sebijik haha. takpon SAMSUNG GALAXY CAMERA.. hahaha !


Lepas makan-makan, kiteorang p karok! ohyeahhh best gila dapat nyanyi. Boleh lepaskan tekanan, 3jam pula tu kat PRINZ KTV IPOH! Best la dapat spend time dengan kawan-kawan. bukanya selalu.. hehhehe..

hargai lah kawan-kawan  and orang yang kita sayang selagi mereka masih ada :)



TQ sudi baca 




5 comments :

amien_tasya@yahoo.com said...

Aloloo sonice cerita akk hee thanx .. love u mysis .. syuhada .. :DD

haffizmohdnoor said...

Happy birthday to ur dad.. semoga pjg umo n dimurahkan rezeki :)

zulhilmi tempoyak said...

ehhhh.. sama la bufday... ;p

nadia arrumaisha said...

nice............

ELFarahin said...

Jom JOIN segmen saya :)
http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/12/segmen-k-blopper-card.html