Wednesday, November 28, 2012

Saya yang suka bergambar ><

Assalamualaikum !


see, tajuk pon dah  membunuh nd macam menunjuk-nunjuk kan. sangat lah poyo disitu = ='' ekceli , jujur ku katakan, aku memang suka bergambar. pantang saja nampak  camera, haaaa penuh la gambar aku didalamnya, tak kira lah camera siapa. terus jadi tak tahu malu dengan tuan punya camera. dah tabiat.


AMARAN KERAS ! GAMBAR-GAMBAR DIBAWAH INI AKAN MEMBUATKAN ANDA LOYA TEKAK ! TAPI, APA AKU PEDULI, BLOG AKU KAN ! HAHA = =''



time nih baru habis kelas, duduk lepak terus snap-snap. 


aku tak pasti, kenapa aku mesti pegang pipi? yang pasti aku perasan comel time nih haha *gilo


dengan tucen pon jadi tapi kenapa tucen tu macam tak redo je? haha = ='' 


yang ni bajet ayu.. tepi pasu bunga pon jadi  = =''


yang tadi tepi pasu bunga, yang ni tepi bakul pula = ='' 
lepas ni tepi mana?


tepi lemari pula = =''


tepi tong sampoh pon jadi minah ni  = ='' 



SEBELUM LEBIH RAMAI TERBUNUH, LEBIH BAIK AKU STOP DULU. KITA JUMPA DILAIN EPISOD OKAY? HAHA

5 comments :

The ShomeL TwinZ said...

coomeiinye dia :)

Norliza Ismail said...

Hihihi...budget comel ler tu...

http://IzaIsmail.com

Liniey Nor said...

hai..singgah sini..jom jenguk blog itew..kalau sudi klik la sekali iklan2 yg ada kat sana..klik berkali-kali pom boleh..mekasih..hehe :)

amien_tasya@yahoo.com said...

comel sgt2 akk saya nihh .. love u ..:)

Nurhayati Abdul Talib (YATT) said...

ish comey sgtttttt... :')