Monday, December 24, 2012

Yeay sudah habis exam ! tapi....

Assalamualaikum!


happy gila dah hibis examination jumaat lepas. habis-habis je terus balik rumah tido sampai ke malam sampai lebam. malam nya pulak p bandai karoke sampai lewat malam haha lepas tendion la katakan.



sebenarnya.. exam aku tak habis lagi pon .. ada lagi tinggal satu paper hari khamis ni. tapi paper tu aku kena banned. tak boleh amik exam. aku tak tahu la aku nak p ke tak, kalau aku p nanti takot pulak aku kena halau dengan encik rizal ondan tuh. bf aku suruh p mana tau rezeki aku kan boleh jawab. tapi aku takot si ondan tu cam muka aku. kang tak pasal-pasal aku kena halau. malau dibuatnya malu = =''


kalau nak repeat kena bayar rm500 per paper. ya allah kalau tahu dek mama ni karang elaun benlanja aku kena potong nanti. ya allah. what to do? T__T



14 comments :

Poi Blogger said...

smoga berjaya! heheh ^^

Azlan Strider said...

owh..macam tu ek..anyway happy holidays...hehehe

Regards,
-Strider-

kitatauke said...

gile la...awal2 kena banned..sah2 la kena repeat...ada masa lagi ni...g jumpe cikgu tu..merayu...keluarkan air mata sket..insya Allah..lepas..:)

CikMunBlogger said...

dah kenapa kena banned ?
bahaya gak an lecturer nie .
takut lah law jadi camnie .

CikMunBlogger said...

dah kenapa kena banned ?
bahaya gak an lecturer nie .
takut lah law jadi camnie .

Cik Yana said...

Haaa~ ni mesti attendance tak ok sebab tu kene banned. Cik Yana banned 3 students sem lepas. 2 kene dismissed sorang repeat paper tu. Hehehe~

HELLO KITTY Cik Yana VS HELLO KITTY Encik Samsung

kopi pasta said...

jap, kenapa pulak ko kne banned drp ambik paper tu? konfius lak aku. ko buat lecturer tu sentap ker? =.='

Rara Nasiha said...

ehh kena banned pasaipa pulak?

Mahamahu said...

moga berjaya..

faY said...

gud luck!

Lyaa Suriany said...

haiyokkk, kena banned ke

Nabilah Azahari said...

npe kena banned dear?

zOeY zAu YaH said...

i think..kena gi merayu buat kesian lah.try cepat.

nabila said...

akak,saya tak faham. Banned tu macam mana? sory.