Thursday, December 27, 2012

Sedih Pedih Pilu :'(

Assalamualaikum !


mahap sebab picture tak berapa nak kelia hehe




aku sedih tahu tak. sedih pedih, penat aku pujuk rayu, tak cukup dengan itu, aku goda-goda lagi lecturer tu but dengan hampeh nya aku tak boleh masuk exam jugak. ini tak adil. aku geram sangat-sangat. tak pa lah mungkin bukan rezeki aku kot.


ramai yang bertanya pada aku kat ENTRY NI kenapa aku kena tak boleh masuk dewan exam and kena banned. Nak tahu sebab apa? meh baca entry NI . otak tak berapa nak betul sebab pikiaq exam esok boleh ke dak aku masuk, rupanya tak boleh. ni pon gagah kan jari untuk taip. sebab rindukan korang hehe . ekceli aku tak larat nak taip panjang-panjang nih. sebab demam . tak demam pon aku memang suka taip pendek-pendek sebab simple and tak terlampau berkias-kias kan.


buat cara kita kan bagu daripada dok tiru gaya penulisan orang. baru lah kita ada identiti blog kita sendiri. betul kan lah aku kalau aku salah. aku pon blogger baru. baru 1tahun 5 bulan. masih banyak yang perlu aku belajar lagi dalam duni blog ni. tak layak lagi nak berdamping dengan blogger-blogger yang dah bertahun-tahun hehe. anyway selamat berkenalan pada sapa yang tak kena aku lagi :D hehe


zzzzzzz... krohhh krohh krohhh..



10 comments :

Gadis Desa said...

salam bekenalan...sedih nya lahai...:):) saya follow blog i..jomlah ke blog saya... http://eiqaleysha.blogspot.com

ammelia yusoff said...

kesiannye. takpe2, usaha lebih next time. dah follow sini jugak

Ika said...

x pe. sabar2.

..safwani.. said...

hai awak :) seriously xbley masuk exam? waaa, mcm serius ja. btw, sabar k :D

farah.fauzi said...

lorh..tetap xdpt masok jugak?? xpe kak.. sabar eh.. try next sem okay? jgn sedih sedih..jom kte berjimba kejap..hee

Cik Mun said...

salam perkenalan dari mun..
kena xleh masuk dewan???

baby lydia said...

salam kenal,dya follower sini iyer..jemput singgah my blog ya..^^

Cik Aichrah said...

sbor erk dear :) next sem do the best okieyhh !!! ^^

btw sy tag awk comel ^^ http://aichrah.blogspot.com/2012/12/2012-giveaway-by-iraarina-izzahlt.html

Ratu Cinta said...

ditag :) http://duniajambu.blogspot.com

Ilham'sz said...

follow blog_q sob http://publickshare.blogspot.com
ntr q follback