Tuesday, December 4, 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum !


bersegmen lagii  :D




simple je smile tu :) 

jumlah followr sekarang ? sikit je .. 1104 .. tak banya macam korang .. tp aku tetap bersyukur ada jugak orang nak folo aku :D

kenapa saya suka blog kak mia? sebab blog kak mia mengisahkan tetang geluarga akk.. masa kini .. menarik .. :) penulisan akk pon menarik ..



21 comments :

Mia Liana said...

salam syuhada.. terima kasih ya sudi join segmen kak mia ni. tetapi masih belum lengkap lagi.

1. linkkan tagline smile..smile..smile.. ke http://www.mialiana.com
2. betulkan ejaan yang silap

nanti betulkan ya..

Kelana Cinta said...

Ha.Kelana join gak.Support ye..Tak paksa..Kalau rasa nak support datang je ke blog,Kelana takkan tinggal link.Salam perkenalan~

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

Mia Liana said...

kak mia datang lagi.

tagline Smile... Smile... Smile... sepatutnya di linkkan ke http://www.mialiana.com tapi syuhada linkkan ke http://www.mialiana.com/2012/11/segmenfollowblogwalking.html

boleh rujuk tutorial http://www.mialiana.com/2012/11/cara-cara-nak-join-segmen-follow-dan.html

dan ada kesilapan ejaan dalam entri.

nanti betulkan ya sebelum segmen tamat. tq dear..

EMMYMAZLI said...

Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Ieta Mat Sa'ad said...

Salam… ieta datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sini. Salam Perkenalan http://ieta-myblog.blogspot.com ^_^ tq…

Azira said...

dari segmen yg sama /
done follow u :))

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Farra Izzaty said...

Follow sini (!)
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Gadis Cupcakes said...

Hai , from the same segment . done follow you . hit me back
http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

miz ruha said...

singgah dari segmen yang sama... ^_^

http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

pelengkap rusuk kiri said...

done follow dari segmen yang sama :)

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Cik Aichrah said...

hai daear :)

i tag u http://aichrah.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by.html

jowm join ramai2 :)

Cik Aichrah said...

hai dear :)
i tag u http://aichrah.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by.html

jowm join ramai2 :)

♪ ♬【BaekDaeJae】♬ ♪ said...

awak saya tag awak http://bieho-overhere.blogspot.com/2012/12/1st-giveaway-by-adilla-shahirah.html

Nieyxzha Hassan said...

Singgah ^^

MeMe said...

Salam.. sy singgah dr segmen yang same..
http://rojakdanabc.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

nunnaly said...

salam, menerjah dari segmen yang sama oleh kak mia. owyeah!!

jemput singgah sambil minum tea secawan :)
http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mia Liana said...

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

Pecinta pink^^ said...

salam..sy singgah sini..dri segmen sme..slm knalan..ada mase jom singgah blog sy ye.. http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thanx :)

Hazirah Muslim said...

dari segmen yg sama :)
jum join :)
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

aynora nur said...

salam,
maaf lambat BW & follow.

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html