Thursday, December 13, 2012

Contest: Saya Si Blogger Awesome 2012 by Yanie dan Akma

Assalamualaikum !


sila tekan banner untuk join :)



aku join contest lagi ... hehehe jom jawab soalan dibawah ni.

1.sejak bila berjinak dalam dunia blog ? 
  • baru ja lagi, july tahun lepas. kira nya dah setahun lebih la blog ni wujud :)
2 . kenapa berblogging? best tak?
  • kenapa saya berblogging ? sebenarnya saja suka-suka, mulanya sepupu saya yang ajak saya join blog ni. saya pon join laa. suka-suka. lepas tu lekat sampai sekarang hehe. best ke tak? harus la best, boleh dapat banyak kawan, tambah ilmu dan macam-macamboleh kongsi :)
3. harapan pada blog dimasa akan datang?
  • harapan saya agar saya boleh dapat lebih banyak kawan lagi nanti. tak kisah follower berapa banyak pon . yang penting pengomen :) ikhlas tu penting, jgn nak harapkan sesuatu bila buat sesuatu k. 

TAG :



TAMAT 31/DIS/2012

5 comments :

Hafizi Kuzi said...

Hai :D

Hafizi Kuzi said...

Hai :D

Hafizi Kuzi said...

Hai

Aril Impian said...

blogwalking disini dan follow syuhada nasya

http://arilimpian.blogspot.com/2012/12/contest-saya-si-blogger-awesome-2012-by.html

Nadya Bubble said...

Hadiah tunai melebihi RM200 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html