Tuesday, December 18, 2012

Segmen Blog Chomel!!

Assalamualaikum !



tu dea.. besar gila bapak punya banner.. saja tampal banner besar gila bapak nya..  kalau korang tak join lagi aku tak tau la nak kata apa. = =''

anyway, aku join segmen dari Wanida. tajuk segmen pon dah membuat hati ku tertawan . segment blog comel. eh blog aku comel ke? korang rasa? ala cakap je jujur. gua tak kisah kalau ada yang nak membahan pon haha.

tak, sebenarnya blog aku ni simple je. takda comel mana pon .. juz ada kucen kat atas tu je kot sebab tu nampak comel. eh? haha. nak join? mohon ringan kan jari tekan banner di atas tu yer .

akiff lagi comel kan sayang. alololoo miss you mucuk!

10 comments :

Cik Aichrah said...

good luck dear :)
btw i tag u

http://aichrah.blogspot.com/2012/12/huda-syafiqah-s-1st-giveaway.html

jowm join ;)

nur hayati said...

hai..sy tag awk..

http://norofficial.blogspot.com/2012/12/segmen-blogger-muslimah.html

aLieF si Muncung ManiS said...

awak pencinta kucing??? ada jual kucing tak?? nak beli..haha..gurau je..gud luck

EylenVee said...

Saya tag awak ye http://thequeenofmine.blogspot.com/2012/12/tag-25-random-facts-about-me.html

wAnIe said...

alala comelnya budak kecik tu..hehe

Eca Dwinky Asha said...

goodluck dear!!!!.

comel betul dak tembab tu..nak cium2.hehe

Yasmin Aris said...

comel nye laaa v^^

aini shahroni said...

hehehe..
comey sangat dak kecik nie..
mcm minta kiss jer..
^___^

from ::Arkitek Hati::

a r i l said...

goodluck geng ..salam singgah ! comel dak 2..hihi

wana wazm said...

sy tag awak di http://justforcontest.blogspot.com/2012/12/first-giveaway-by-nabilah-and-nuha.html