Wednesday, April 11, 2012

tsunami ? larikkkkkkkkkkkkkkkkk !!

Assalamualaikum   

arghhh sakit dan berat sangat kepala ni, rasa ada batu je dalam kepala aku ni, nak bangun pon terhoyong hayang. dah macam orang mabuk todi je. k tipu. petang tadi aku tidur sampai pukul 7:40pm, lama gila aku tidur. langsung tak sedar apa-apa. lepas mandi semua aku bukan lappy, bukan pesbuk, bukak twitter, bukak blog. 

huh? what going on? apa yang terjadi ni? gempa bumi? tsunami? kenapa aku tak tau apa apa ni? ha?

gempa bumi yang berukuran berapa hkter entah aku pon tak tau telah menggegarkan negara kita iaitu Vietnam Malaysia tanah air tercinta kuuu.

om bak balik duit saya ombak tsunami tersebut dijangka akan sampai ke Geortowm- 9:11 malam 11 april 2012, Port dickson 2:10am 12 april 2012, Singapore 7:31am 12 april 2012. berikutan kejadian tersebut, kome di nasihatkan supaya tidak mendekati kawasan kawasan pantai seperti di langkawi, port dickson, perlis, pulau pinang dan perak. 


moral of the entry is kita harus la banyak bertaubat kepada ALLAH. aku sendiri pon banyak dosa .. so, apa yang terjadi ini kiti jadikan teladan dan iktibar :)





4 comments :

Miss Amateur Cook said...

adik best x blajar bidang beauty management? adik bagi la tips2 beauty kat blog adik ni. akak la pembaca setia nanti. hehe :D

zOeY zAu YaH said...

saya pun tido time tu tp dh dkt nk jaga dah..bgun2 ja family kata gegar2 haha...nsb baik kita tido..kalau tak,mesti panik tah apa2..doa je lah byk2.

Syuhada Nasya said...

miss : best jugak ,, insyaallah kak :))

Syuhada Nasya said...

kak zoey .. tu la kan , nseb baek kita tido kan .. huhuu