Thursday, April 26, 2012

Hi Examination :)

Assalamualaikum <3



Pejam celik pejam celik rupa rupanya syu dah akhir semester 4 dah pun. Terasa cepat sangat oii 4 bulan! Terasa macam baru semalam bukak sem.

Nasib baik la pejam tu celik, kalau dah tak celik celik tu acano? Paroh weyhh ambo.. pahala pon takat celah gigi jah..

Kalau semalam yu ada post pasal laptop hilang kan.. haa entry paling sedih untuk syu.. laptop tu wehhh.. mahal kot syu beli.. tapi nak buatmacam mana kan kalau rezki tak lama bersama laptop tu.. huhu..

Entry kali ni dah tak nak ingat pasala laptop tu dah.. malas nak ingat dah nanti yu makin sedih..bilasedih tak boleh study..stress.. mungkin ada hikmah kot laptop syu hilang tu *ayat drama petang petang haha.

Esok , jumaat, dan isnin syu ada final exam.. esok ada dua paper. Yaktu paper kulit muka dan paper rambut. Jumaat pulak paper produk kosmetik dan keusahawanan. Produk kosmetik susa sikit.. gerun wehh.. huhuu.. isnin depan lak exam pemasaran & promosi.
Entry ini adalah entry yang terkhir untuk bulan april ni.. insyaallah bulan depan kalau panjang umur syu update lagi..amin..



Wish me luck k.. :))

8 comments :

Miss Amateur Cook said...

gud luck syu. bitaufiq wannajahfi kulli imtihan. ;)

Ardini Izzati said...

Goodluck, kaka :)

Ardini Izzati said...

Goodluck, kaka :)

Shiema Sufian said...

Goodluck untuk esok (:

Farra said...

goodluck babe!

Norzatul Nabihah said...

tapi nmpak comey je muke tu..btw..da follow u..follow me back...=)

AmyZana said...

Good luck ya! exam jwb btol2 ^^

Anonymous said...

gudluck babe !