Sunday, April 29, 2012

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST MEI HAZWAN HAIRY

Assalamualaikum <3


hari ini.. pagi ini.. syu nak join segment dari abg hensem ni yang bernama HAZWAN HAIRY.. klik link ini untuk terus pergi ke entry beliau SINI.

Syu berblogging tak kira masa.. dalam sehari mungkin satu je entry yang syu post.. kalau rajin mungkin dua.. tapi syu hari hari BW blog orang.. yang penting seminggu akan ada 2 or 3 entry.. sebab nya idea tak nak berkeja sama dengan syu.. :(.. ok la.. hope korang join ehh :) tenkiyuu <3

4 comments :

hairy said...

wahh blogger femes join lah..terima kasih awk sbb sudi..sory lmbt skit sbb off blog 4ari cuti2 mesia....tgh otw listkn blog anda...

Syuhada Nasya said...

mne ada femes la awak ni.. hmmm ok :)

aquagugurl said...

hai,menyinggah kat sini dari segmen yang sama ;)

http://chintahati81.blogspot.com/2012/04/segmen-pencarian-bloglist-mei-hazwan.html

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah bw sini..dari segmen same..jmput sggah ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-pencarian-bloglist-mei-hazwan.html thanx ye(^_^)