Friday, April 6, 2012

Kenapa Syuhada Nasya Jadi Macam Ni :(

♥ Assalamualaikum   






hi, siapa yang tak kenal aku, aku ialah syuhada nasya, berasal dari ipoh perak, dah 20 tahun aku hidup di atas muka bumi ni, sekarang aku belajar dalam diploma in beauty management atau dalam bahasa melayu nya pengurusan kecantikan. perlu ke translate? rasanya semua tahu kan -..-'




apa yang nak aku cerita kan ialah kisah hidup aku yang kebelakangan ni macam tak tentu arah je :( , apa yang aku rancang semuanya tak mendatang kan hasil pada aku. apa yang aku buat semuanya tak kena. seolah olah sia sia je. 


i dont know why this all happened to me :( kalau tido, selalu bangun pukul 3 or 4 petang kalau tak ada kelas. lepas tu malam jadi burung hantu. then, mood aku selalu tak ok, ada je benda yang aku nak marah walaupon benda tu kecik je pon. yang selalu jadi mangsa lepas kan marah aku ialah boyfriend aku, amirul.


dalam kelas, memang tak boleh nak tumpu kan perhatian, 10minit permulaan boleh la tapi bila dah setengah jam tu aku dah mula rasa fed up! lagi lagi kelas miss shira, sumpah cant not go laa ! bosan tau x bosan . 


kemana hilang nya identiti syu yang dulu.. kemana hilang nya syu yang penyabar, kemana hilangnya syu yang rajin, kemana hilangnya syu yang tak suka marah marah. kemana.. kemanaa.. kemanaa !! 


korang, tolong lah bagi nasihat kat syu ni, yang tengah blur ni, agak agak kenapa eh dengan syu ? jeng jeng jeng !!





8 comments :

*zafirah elfishy* said...

hum,mungkin syuhada perlu libatkan diri dalam sesuatu aktiviti yg jarang dilakukan dan menyeronokkan untuk menaikkan mood :)

Syuhada Nasya said...

munggkin :( skarang rasa teruk sgt hmm

Rafflesia™ said...

sokong pendapat zahirah tu. banyakkan aktiviti dari duduk je. sebab kalau duduk je, kite akan pikir macam2.. hihi -.-

mizz azie said...

jom ekot aku bersukan ,, lagi best :p

..safwani.. said...

syuhada. same goes to me. wuwuwu ;( dont know what to do with this kan. how sad.

SEE giffarine said...

Salam... memandangkan syu blajar dlm bidang kecantikan, ada sesuatu yg saya boleh kongsi... mana la tahu klu2 syu minat... klu senang text or call saya... 019 4734045

SEE giffarine said...

Salam... memandangkan syu belajar dalam bidang kecantikan, ada sesuatu yg saya boleh kongsikan... manalah tahu ianya menarik minat syu... klu senang syu blh text or call saya... 019 4734045

SEE giffarine said...

Salam... memandangkan syu blajar dlm bidang kecantikan, ada sesuatu yg saya boleh kongsi... mana la tahu klu2 syu minat... klu senang text or call saya... 019 4734045