Wednesday, April 11, 2012

Terlupa. Macam mana ni ? Tolong la :(

Assalamualaikum   


semalam, syu nak login nuffnang, sebab lama kemain dah tak bukak bukak. bila dah isi email sume tang password tetiba syu jadi blur blur.. hmmp apa ek password syu. lama dah ni tak bukak, amirull, syumirul or syuhadaamirul? arghhh ! dah cuba semuanya tapi tak boleh. apa eh apa eh.. ya allah .. come on , come on ! 


korang korang, korang tahu tak macam mana nak tukar pasword nuffnag ni ha ? tau tak tau tak ? tolong syu yer..



11 comments :

:: cek fikha :: said...

amirul??pssword amirul??pkwe kh...heheheh

Syuhada Nasya said...

haha ye pkwe hahha

Nurrul said...

akak try reset password...
hantar dekat email.. :)

Fara Ahin Alias Ali said...

Camne ek ? pape pun , good luck la bout the password . Chill k .

shiema sufian said...

Try lah reset password, for sure boleh (:

Wanie Mj said...

yup, reset pword. psword email msti ingt kan? ^__^

AzRi AtHiRaH said...

hehe..kesian dia..^^..

-SUPERGIRL- said...

klik dekat "forgot your pswrd" then ad dy suro masukkan email . pstu check email .

hope dapat membantu :D

RATU LISSA said...

haha boleh pulak nama org diletaknya password ;p

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

yunkk, cube la call nuffnang ;)


Tak sabar nak pegi kursus kawen minggu depan!!!! <3

Syuhada Nasya said...

tq ye korang :))