Thursday, June 28, 2012

aku..

Assalamualaikum !

di sebab kan dah lama tak update blog maka aku nak spend time sikit nak tulis blog. korang tahu tak dalam tempoh aku tak berblog ni banyak benda yang aku lalui. yang membuat akan aku jatuh, tersungkur, pasah sangat.

my dear readers.

pernah tak korang alami, kawan yang korang rapat rapat sangat sekarang ni berpaling dari korang. means dea datang pada korang saat dea perlu je. contohnya kalau dea tengah susah dea mintak tolong kat korang. tapi bila dea senang dea tinggalkan korang terkontang kanting sorang sorang. lepak dengan kawan kawan yang berduit.

ye. aku tahu sape lah aku ni. duit tak dea. maybe tak sekaya dorang. tapi aku pon ada jugak hati dan perasaan.

pernah tak? yahh.. benda tu la yang tengah aku alami. aku sedih kenapa aku dapat kawan yang macam ni?

dalam pada i gembira sometime i feel so sad juga but you buat taik, but i always be your friend for eva :)

4 comments :

Rara Nasiha said...

banyak kali jadi. paling tak boleh blahh, dah berpuluh tahun tak contact, tiba-tiba msg nak pinjam duit, alasan dompet hilang. errr.

Mimieesyeerro said...

cmtu laa manusia , jarang dapad kawan yang terima kita seadanyaa kan ? :) sabar jelaa .

ain dzaya said...

cam tu la life..bukan senang nak cari kawan..sbb tu sblm berkawan kita kene fikir dulu siapa diri kawan kita tu sblm kawan kita fikir tentang kita :)

kalau rasa CREATIVE, ARTISTIK, GEORGEOUS, ADORABLE, FASHINABLE,OWESOME clik sini : Konspirasi Blogger Kreative 2012
Jiwa daku sedang berperang

Eca Dwinky Asha said...

besa la camtu..hehehe