Thursday, June 14, 2012

jalan kembali, bohsia 2.. korang dah tengok ?

Assalamualaikum !


ehem ehemm ! hi korang.. terima kasih sebab bazirkan masa 5minit untuk baca blog aku yang tak seberapa nih .. macehh tau  T_T terharu deyhh.

petang tadi aku pergi tengok wayang dengan boyfriend aku, dan adik tacha aku n boyfriend dea amien. tak rancang pon sebenarnya nak p tengok, cadang nak makan tapi terlepas ke JJ Kinta CT pulak kan. 

aku tak kesah sangat sebab bukan guna duit aku pon, ada orang yang belanja. so hati berbunga bunga nak p. kalau guna duit aku memang tak la aku nak p tengok wayang kan . daripada aku guna duit tu untuk p tengok wayang , lebih baik aku simpan buat belanja makan aku kat sini. kesian kan kat ayah mama penat kerja , yang aku pulak dok perabih duit dea denagn banda yang bukan bukan .. ish ish.. tak sanggup weyhh ! 

beli tiket pukul tiga sengah, start nya pukul lima sepuluh. so sementara tuh aku and the geng p merayau rayau dulu..




hhaa itu adalah sebahagian daripada gambar yang diambil. tepat pukul 510 kami pon masuk.. disebabkan tak tepati masa, wayang tu start pukul 520. banyak kot iklan. dalam hati ish bila la nak mula ni. tak sabar nak tengok bohsia ni. kalau korang nak tahu ini kali kedua aku tengok wayang. seumur hidup aku sebelum ni tak pernah duhh tengok wayang. kalai pertama aku tengok cerita bini biniku gengster. huhu not bad ! haha

macam batak kan ? haha tapi tu lah hakikat nya .. tolong la percaya. kalau cerita kat kawan kawan mesti dorang tak percaya. huhu..

cerita bohsia ni best. tapi tak la best sangat. rasa nak menagis tapi air mata tak keluar pelak haha. tapi banyak lawak la. yang tasya dok sebalh kejap nangis kejap gelak. kamu ni gila ke gemok ? haha.. tapi tak bazir la tiket. puas la jugak aku tengok

aku suka lakonan nabila huda.. memang macam bohsia dah aku tengok. dea pelakon yang boleh bawak watak apa saje bagi aku. sofi jikan pon sama. dalam cita ni dea ni gila gila .. macam orang sawan pon ada haha. sapa yang belum tengok ni tengok la. tak payah p panggug wayang pon tak pa. beli ja dvd haha bolah tengok ulang ulang kan. huhuu..

ok lah.. ceq nak tidur dah ni.. dah pukul320 dah ni.. tq sebab sudi baca :)

yang penat menaip :
syuhada nasya !

8 comments :

Mimieesyeerro said...

hye . lame ta comment sini . hewhew .mcm best je kan cite bohsia ni . nak tgok tapy tade kawan :(

Budakkoko said...

tak tengok lagi ~ HUUHU

bape star eh ? agak-agak ad x lam 4/5 ? HEHEH

Kakiwayang.com said...

ehe, filem ni pelakon dia semua best2... jalan cite pun xcincai..hehe

cuma agak ganas filem ini, lagi2 part Berus Jamban tu...leh trauma dibuatnya..wahaha..

jemput baca ulasan kami tentang filem ni di Kakiwayang.com ye..=)

AmyZana said...

belum tgk crite nih lagi. Bohsia movie pertama pun belum tgk lagi :P

AyaZuki Is Cullen said...

x tengok lagi..alaaa macam best je..harus tengok ni >.<
minat lakonan nabila hudan dengan sofi jikan ;)

9n0L4 said...

best ehhhhh? huhu. tak berkesempatan lagi nak gi tgk. ;)

KorN said...

xtgk lagik... xde membe nak di ajak tgk...

man said...

beh ke..heheh