Monday, July 9, 2012

ini memang gila..

assalamualaikum !

semakin hari semakin malas nak bukan blog kesayangan aku ni. bukan apa, sakit otak mahu memikir idea idea apa yang mahu di taip. yeahhh apatah lagi seminggu aku akan final exam. banyak yang perlu aku fikirkan sebenarnya.


semalam sedang duduk santai online tiba tiba tasya menunjukkan satu gambar. haaaa geli hati plus nak termuntah aku dubuatnya... nak tengok? cekidott yo !


ini memang gila kan ? haha

6 comments :

Riena Haiqal said...

yarkkk. gelinya tengok.. sumpah taknak makan la kalau macam ni.. keja gila..

farah.fauzi said...

err..mcm2 la idea iorng nk buat cupcake nie..mmg xnk mkn laa

Kierra said...

hahahahah. lawak pun ada. geli kot. sape je la yang sanggup makan nie.

mirul aar said...

OWEMGEYY! Hitammm nyee :O HAHA

Rara Nasiha said...

takpe lepaskan la dulu final exam tu then baru buat entry baru :)

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/contest-like-post-win-rm600.html jempu join sini dear...esokk tamatt...cepatt..